Nytt samarbete med Svensk solenergi

svensk solenergi samarbete

Nytt samarbete med Svensk solenergi

Med stor framtidstro och som en naturlig del av Elmässans tillväxt, vill vi stolt presentera vår nya partner till Elmässan – Svensk Solenergi. Vi ser ljust på framtiden och har därför gjort solel till en naturlig del av Elmässan.

Som svar på den stora efterfrågan från våra besökare och som en naturlig del av Elmässans tillväxt adderar vi nu ett område för företag verksamma inom solenergi på Elmässan. Området kommer bli en viktig del av Nordens största mässa inom elinstallation. Dessutom arrangerar vi flera seminarier och konferenser inom området under mässans båda dagar för att möta behovet i branschen.

Svensk Solenergis kommunikatör Veronica Hörner Kloo kommenterar samarbetet:
”Fantastiskt kul att göra det här samarbetet med Elmässan. Solceller är ett område som växer otroligt mycket i Sverige just nu och har en oerhört stor potential. Det känns därför helt naturligt att vår bransch får en egen plats på mässan”.

Vill du veta mer? Kontakta oss nedan!

Scroll to Top