Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Tävlande i Bästa Nyhet inom Belysning

Glad man cross fingers

Tävlande i Bästa Nyhet inom Belysning

Eftersom 2020 är ett speciellt år, kunde vi ju tyvärr inte träffas som vanligt på Elmässan. Däremot kommer vi att, precis som vanligt, kora vinnare i våra prestigefyllda tävlingar Bästa nyhet inom Belysning. Detta året blir tävlingen helt digital, läs mer och rösta på din favorit nedan!

Designlight – Moon
Moon är en serie lampor med sammanhängande snygg design oavsett om du behöver infällda, utanpåliggande eller riktbara lampor. Lampans design släpper igenom ljus runtom reflektorn vilket bidrar till en ljuskägla med diffus bred spridning kombinerat med starkare riktat ljus. Produktserien Moons eleganta design ger utrymme för en mängd belysningslösningar med ett enhetligt designspråk. En komplett lösning för ett exklusivt intryck!

Flux – Line Safe
Från vår egen produktion kommer detta nytänkande för konstruktion av exteriöra armaturer, ett koncept vi kallar SAFE. Vi började med bifogad Line safe och har därefter släppt en mindre profil också. Inom kort kommer också en större modell för ännu högre ljusnivåer, så detta är en lösning som är skalbar på många sätt och det uppskattas av föreskrivarna.

Hide-a-lite – Spot Finder
Genom att placera Spot Finder i Spot Guard Gles hittar du enkelt rätt när du ska borra hål för din downlight när taket är på plats.
Allt genom en enkel och snabb magnetsökning!
Spot Finder – always finds the target

Plejd – Trådlös vrid, WRT-01
Nu är det ännu enklare att vriddimra med Plejd! Med Plejds nya WRT-01 kan du trådlöst styra din belysning och använda dubbelklick på ratten för scenariostyrning. Konfigurera enkelt i appen och placera sedan Trådlös vrid där du önskar med hjälp av dubbelsidig tejp eller skruv. WRT-01 lanseras inom kort.

Rexel – QB Maxi Skymningsrelä
Stilren fasadarmatur med inbyggt skymningsrelä och ställbart bländskydd för både upp och nerljus. Det innebär att bara fantasin sätter gränserna för hur du vill forma ljuset. Genom att vinkla bländskydden kan ljusbilden både vara bredstrålande eller smalstrålande. Armaturen tänder upp när skymningen är på ingång och släcker när dagsljuset återkommer. Passar utmärkt för fasader i offentlig miljö.

Röstningen är anonym

Scroll to Top