Vi tar pulsen på vinnarna ABB och Hide-a-lite

vinnare_tävling

Vi tar pulsen på vinnarna ABB och Hide-a-lite

​Elmässan delar årligen ut pris under kategorierna ”Bästa Elnyhet” och ”Bästa nyhet inom belysning” under pågående mässa i oktober. I år uteblev mässan, men de prestigefyllda tävlingarna genomfördes digitalt, med större engagemang än någonsin tidigare. Vinnarna blev ABB och Hide-a-lite.

Vi bad de båda vinnarna svara på lite frågor om varför de tror de tog hem årets priser 🥳

ABB, vinnare Bästa elnyhet
Hur känns det att ha vunnit bästa Elnyhet?

Det är naturligtvis jätteroligt att vi vann i år igen, och denna gång med en produkt som bidrar till en cirkulär ekonomi. Vi är väldigt stolta över att ABB tagit fram produkter som minskar koldioxidavtrycket. Nu hoppas vi att fler andra tillverkare också kommer igång med att använda återvunnet material i sina produkter. Detta är en bra bit på väg på resan mot det hållbara samhället.

Vad tror ni gjorde att just ni vann?
Hållbarhet är något som berör oss alla och när ABB nu lanserar en produkt som gör skillnad, så tror jag att många röstade på oss för att få fram budskapet med att miljön är viktig.

Hur firar ni denna seger?
Vi får väl ta en extra lyxig virtuell fika med bubbel i glaset😊

Hide-a-lite, vinnare Bästa nyhet inom belysning
Hur känns det att ha vunnit bästa nyhet inom Belysning?
Det känns så klart otroligt kul att få vinna detta pris. Vi är väldigt stolta och vill tacka alla som har röstat på oss och som tycker om vår nya magnetsökare Spot Finder.

Vad tror ni gjorde att just ni vann?
Vi hoppas att det beror på att våra kunder gillar det vi gör. När vi utvecklar produkter sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta smarta lösningar som underlättar i deras vardag.

Hur firar ni denna seger?
Främst vill vi fira genom att rikta ett stort tack till alla installatörer i Sverige som har synpunkter, tips och idéer samt framförallt ställer frågor. Utan deras input hade vi inte haft den breda produktportfölj av innovativa produkter som vi har. Sen kommer vi så klart att fira med våra medarbetare och med våra kunder i digitala medier.

Läs även pressmeddelandet här

Scroll to Top