Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

Intervju: Håkan Svanström

Intervju: Håkan Svanström

Elmässan är en självklar mötesplats för branschen. Med stort fokus på produktnyheter, nätverkande, affärer och utveckling – både för affärer och på det personliga planet är vi en stolt aktör för Sveriges viktigaste bransch! Elmässan är så mycket mer än de två dagar vi faktiskt kan ses, med många starka personer bakom konceptet som dagligen inspirerar, utvecklar och utmanar oss i teamet. De är värda att ta mer plats – därför lanserar vi nu en serie personliga, nära och informativa porträtt av just sådana. Eldsjälar och inspiratörer för oss, och branschen.  

Vem är du?

Jag har jobbat som elektriker sedan jag var 17 år ungefär, tog min Allmänna behörighet när jag var 24, har sedan dess jobbat som elektriker, lade grunden till Svanströms el o vvs 2001, från 2008 så har vi el o vvs jour i Stockholm.

Vill du dela med dig av något mer personligt så vi får lära känna dig 

Jag försöker sporta så mycket som möjligt, gillar att simma 3-4 pass i veckan, har simmat 3 Vansbro, Kitar året runt samt åker gärna skidor. Bor i Norrköping sedan 30 år, är gift och har 4 barn, 2 av dom jobbar nu i firman.

Såhär ser en arbetsdag ut:

Vaknar vid 05:30, äter frukost, kollar vad som är på gång och om jag kan hjälpa till någonstans, eftersom vi har jour dygnet runt med egen personal så finns det alltid något att göra. Tränar gärna vid 10-12 äter lunch, svarar i vxln, åker ut på olika arbetsplatser, under em brukar jag kolla mejlen samt vara på kontoret, är väl klar runt 18-19 tiden, äter med Hampus och snackar planering mm. Sen kollar nån film och lägger mig vid 22-23 tiden.  

Detta är det viktigaste i mitt jobb just nu:

Att vidareutbilda våra elektriker samt rörmokare, vi använder våra “Escaperoom” för att våra elisar ska bli ännu bättre på felsökning.

Hur ser du på framtiden i branschen?

Då vi är verksamma inom service, underhåll, felsökning mm så ser jag bara hur det segmentet ökar, och vi måste alltid stå på tå och vara med längst fram med vår kunskap mm.

Lär känna Håkan ytterligare med svaren nedan 👇 

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.

Läs mer om hur vi arbetar med säkerheten på våra evenemang här.

Scroll to Top