Väl mött för fjärde gången, Enequi!

Väl mött för fjärde gången, Enequi!

Elmässan är en självklar mötesplats för branschen. Med stort fokus på produktnyheter, nätverkande, affärer och utveckling – både för affärer och på det personliga planet är vi en stolt aktör för Sveriges viktigaste bransch! 

Här får vi träffa Enequi som är en av våra mest trogna utställare! Läs om vad ni som besökare kan vänta er av företaget och hur de ser på sitt mässdeltagande.

Vad heter ert företag och vad gör ni?
Enequi. Vi hjälper fastighetsägare, privata såväl som kommersiella att anpassa sig till energiomställningen. Våra lösningar bidrar till hållbarare och energieffektivare fastigheter genom intelligent energilagring och energikontroll.

Hur många gånger har ni ställt ut på Elmässan i Stockholm?
(Tror) vi har ställt ut 4år på raken.

Vad är ni mest nöjda med på Elmässan Stockholm?
Ligger bara i tid på året och på en bra plats att enkelt ta sig till. En mässa för precis vår målgrupp, där vi kan prata direkt med befintliga och potentiella kunder och samtidigt få en snabb uppdatering om våra kollegor i området

Vad skulle ni vilja säga till andra företag, som ännu inte är med på mässan?
Vi ser fram emot extra fokus på energi och grönteknik i år och hoppas vi får chansen att möta många ansikte mot ansikte igen efter många månaders hemarbete!

Hur viktig är Elmässan för er som företag och vad ger det er att ställa ut gång på gång?
Mässan är en bra plattform att ge kunderna en chans att ”känna och klämma” på våra produkter – vilket är en viktigt del i nylanseringar, så att det inte bara blir en broschyr.
Att visa förändring i monter, produkter och lösningar är en chans att visa vår nyfikenhet och teknikintresse inom bolaget och ett ypperligt tillfälle för potentiella kunder, eller trogna kunder att ställa frågor om våra system och lösningar.

Läs mer på deras hemsida: https://bit.ly/3gmQBB5

Varmt välkommen Enequi! Ni träffar dem på Elmässan den 20-21 oktober 2021.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.

Läs mer om hur vi arbetar med säkerheten på våra evenemang här.

Scroll to Top