Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Tävlande i Bästa Elnyhet 2021

tävling elmässan 2021

Tävlande i Bästa Elnyhet 2021

2021 har varit allt annat än normalt och tyvärr kunde vi inte träffas som vanligt på Elmässan i Stockholm i år. Men det stoppar inte oss från att genomföra våra prestigefyllda tävlingar ändå! Vi kommer att kora vinnare i kategorierna Bästa Elnyhet och Bästa nyhet inom belysning för 2021. Här nedan följer bidragen för kategorin Bästa Elnyhet.

Årets tävling är helt digital och ni får möjlighet att läsa mer om bidragen och rösta på er favorit här! 

MAUS – MAUS Stixx PRO
MAUS Stixx PRO är en automatisk brandskyddsenhet som släcker el-branden innan den ens har startat! Med en monteringstid på 10 sekunder och med en storlek mindre än en överstrykningspenna skyddar den mot brand i minst 5 år. Aktiveringstemperatur 180 grader. Inga kablar. Inget tryck. Inget underhåll. Inget komplicerat system. MAUS Stixx Pro förhindrar branden från att sprida sig från el-central till byggnad och kan rädda miljonvärden.

tm elprodukter 300x300

TM Elprodukter Sverige AB – Genomföring stålregel
Äntligen är problemet med flexrör som fastnar och går i sönder ett minne blott för elektriker, med hjälp av vår genomföring för stålregel får man alltid en säker och smidig installation.
Borra ett hål med hålsåg/stegborr på 35mm alt använd vår håltagare och klicka i genomföringen, enkelt!
Våra produkter är listade i Svanens husproduktsportal, vilket innebär att de kan användas i Svanencertifierade byggnader.

nexans 300x300

Nexans – MXQ Easy Styr
Smart kabel för elbilsladdning, oavsett antal bilar. MXQ Easy™ Styr är en intelligent kabel med både kraft- och styrfunktion för laddboxar och laddstolpar. Med två funktioner i samma kabel blir installationen smidigare och effektstyrningen hjälper till att utnyttja och reglera ditt abonnemang på bästa vis. MXQ Easy™ Styr kan användas till både den lilla villan som till den stora bostadsrättsföreningen.

Effekta – Black Box
Black Box erbjuder fjärrstyrning och fjärrövervakning av nödbelysningsarmaturer och reservkraften i nödbelysningssystem. Black Box kan anslutas direkt till solceller. Produkten är en intelligent modul som kan ersätta gamla styrenheter till nödbelysningssystem utan att man behöver byta ut övriga komponenter.

wago 300x300

WAGO – 221 SKARV
Den nya 221-seriens skarvklämma med öppningsarm är en verklig standardlösning för alla ledartyper från 0,2 till 2,5/4 mm² och kombinerar alla pålitliga fördelar med 221-seriens skarvklämmor till en tunn design.
• Alla typer av ledare upp till 2,5mm FQ(4mm2 EQ/RQ)
• Enkelt handhavande
• Säker beprövad anslutning
• Modern sockerbit
• Bra tillbehör

Röstningen är anonym

Scroll to Top