Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Tävlande i Bästa nyhet inom belysning 2021

tävling belysning 1200x630

Tävlande i Bästa nyhet inom belysning 2021

2021 har varit allt annat än normalt och tyvärr kunde vi inte träffas som vanligt på Elmässan i Stockholm i år. Men det stoppar inte oss från att genomföra våra prestigefyllda tävlingar ändå! Vi kommer att kora vinnare i kategorierna Bästa Elnyhet och Bästa nyhet inom belysning för 2021. Här nedan följer bidragen för kategorin Bästa nyhet inom belysning.

Årets tävling är helt digital och ni får möjlighet att läsa mer om bidragen och rösta på er favorit här! 

designlight

Designlight Scandinavia – Byggy Glow
Tillfällig arbetsplatsbelysning som är självlysande vid strömavbrott. Fullt fungerande utan oberoende strömkälla eller batteribackup. Vid strömavbrott kan man navigera sig åt rätt håll och ta sig ut i trygghet eller t.ex. tillbaka till elcentralen. Snabb och enkel montering, optimalt för ledstänger, handräcken och trappuppgångar. Kräver inget underhåll eller service och kan användas både utomhus och inomhus.

Karl H Ström – Connect Serie R
Connect serie R är en familj av tak-väggplafonder med jämn och behaglig ljusbild tack vare kombinationen av direkt och indirekt ljus. Det indirekta ljuset skapas via ljusslitsar på armaturen ovansida. Integrerad Bluetooth Mesh-teknik ger möjlighet till sammankoppling av flera armaturer utan begränsningar i antalet armaturer och avstånd. App-baserad inställning av funktioner som grundljus, belysningsgrupper, grannzoner, grundljusscenarier, skymningsvärde m.m.

Karl H Ström 300x300
Shenzen

Shenzhen Everbright Optoelectric Co., Ltd – Fabric LED Ceiling Light
Multiple changing colors of fabric shade not only can add visually warm atmosphere to space, but achieve overall beauty and viewing.

In the beautiful and fashionable appearance, this series functions are also multiple, dimming, CCT tunable, the DALI DT8 version, which can be used in Human Centric Lighting, also the function that can adjust CCT and power by DIP switch.

Röstningen är anonym

Scroll to Top