Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Dutts: Svantes produkt gör stor skillnad för elektriker

elektroskutt

Dutts: Svantes produkt gör stor skillnad för elektriker

Svante Olsson, grundare av Elektroskutt, är ett välkänt namn i branschen sedan hans innovation Dutts gjorde entré på marknaden. Nu är vi glada över att han kommer och visar upp sina produkter hos oss på Elmässan Stockholm den 19-20 oktober.

Idén till produkten Dutts föddes när Svante började irritera sig på fula och slarviga slangutsläpp vid elinstallationer. Svante gillar när det är rakt och prydligt, utan några slangar som hänger eller sticker ut. Gick det verkligen inte att fästa upp slangar utan att göra det någorlunda fint att titta på? Han gick hem för att knåpa ihop en egen lösning och efter många prototyper så blev han till slut nöjd med den lilla sak som skulle kallas Dutts.

Dutts är en liten pryl av återvunnen plast som gör det möjligt att fästa upp flexrör utan krusiduller och utan materialspill. Den tillverkas i Småland och säljs av Svantes bolag, Elektroskutt. Produkten kommer i två dimensioner: 16 och 20 millimeter.

Dutts har blivit en succé sen den lanserades. Hur känns det så här några månader efteråt?
Jo men det är väldigt kul att få feedback och input av elektrikerna! Speciellt när de skickar in bilder på sina installationer! Det har ju även uppkommit flera användningsområden som jag själv inte hade tänkt på från början vilket är fantastiskt! En favorit hos elektrikerna verkar vara stopp / avslut i dosor vid rotreniveringar etc.

Vad kommer du visa upp på mässan? Får vi se något nytt?
På mässan kommer ni få klämma och känna på Dutts och Klicks! Det kommer även en ny produktnyhet vilket är väldigt roligt! En Klicks V2 som har en annan fördelning av storlekar! Kom och kika!

Vad ser du mest fram emot med Elmässan?
Jag ser verkligen fram emot att träffa alla goa elektriker, befintliga kunder och även förhoppningsvis kommande kunder. Ska även bli kul att träffa elektriker man haft kontakt med över sociala medier! Hoppas även få feedback från dem på produkterna och kanske till och med saker som kan förbättras inom sortimentet på elinstallationsområdet.

Till sist, en hälsning till alla som planerar att besöka mötesplatsen
Jag tycker alla ska vara nyfikna på vad alla spännande bolag som ställer ut har att erbjuda! Passa på att ställa frågor och träffa nya brachkollegor!

Kolla in Elektroskutts produkter här.

Svante Olsson
Scroll to Top