Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Hide-a-lite och Elektroskutt är vinnare i Elmässan tävling!

Hide-a-lite och Elektroskutt är vinnare i Elmässan tävling!

Elmässans tävling Bästa Elnyhet och Bästa nyhet inom belysning är avslutad! Vi fick se många fina bidrag kämpa om besökarnas röster. De två senaste gångerna har tävlingen genomförts digitalt men i år fick bidragen visa upp sig på plats på mässan. Och engagemanget var minst sagt stort.

Efter att tusentals röster räknats går det att slå fast att vinnaren i kategorin Bästa Elnyhet är Elektroskutt och Bästa nyhet inom Belysning är Hide-a-lite. Stort grattis!

Elmässan tackar alla företag som varit med och tävlat och alla besökare som lagt sina röster, tack också för alla glada tillrop längs vägen! Det är oerhört roligt att tävlingen är så uppskattad i branschen!

Bästa Elnyhet - Elektroskutt

Dutts Elektroskutt

Bidrag: Dutts

Juryns motivering: 

En innovativ produkt med fokus på det kanske viktigaste idag – miljö. Att den dessutom underlättar och förenklar arbetet med sina många användningsområden gör det till en framtidsprodukt att räkna med. Enkelt, effektivt och banbrytande!

Känns otippat men sjukt roligt! Hoppas att elektrikerna tar tillfället att prova produkten och hitta nya roliga användingsområden.

Bästa nyhet inom belysning - Hide-a-lite

hidealite

Bidrag: Comfort Twist Quick ISO

Juryns motivering:

Det är en bra lösning för ett vanligt problem. En flexibel produkt som förenklar det vardagliga arbetet och löser mångas problem. Att du dessutom med ett enkelt knapptryck kan ändra färgtemperatur gör det till en oerhört attraktiv produkt som tar något befintligt till en helt ny nivå.

Vi är fantastiskt stolta över att vi på Hide-a-lite vann Elmässans tävling Bästa nyhet inom belysning med vår Comfort Twist Quick ISO! Stort tack alla inblandade. Vilken höjdare!

Scroll to Top