Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

Hallå där Plejd!

Hallå där Plejd!

Hej Plejd! Berätta lite om er som företag!
Hej! Vi är ett svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysningsstyrning. Vårt fokus ligger på användarupplevelsen och med innovativ teknik gör vi smart belysning tillgänglig för alla!

Har ni några spännande nyheter att visa upp på mässan i höst?
Självklart! Vi har med vår nya armaturserie med DWN-01, DWN-02, LST-01 och OUT-01. Besökarna kommer alltså kunna kika närmare på vår LED-strip och utomhusarmatur, samt våra smarta downlights. Alla våra armaturer har justerbar färgtemperatur och grupperas trådlöst direkt i appen.

Vad gör er unika på marknaden?
Vi arbetar med smarta produkter i kombination med traditionell elinstallation för att göra smart belysning så enkel som möjligt. Med Plejds trådlösa meshteknik och innovativa app kan kunderna få total kontroll över sin belysning genom att exempelvis schemalägga belysningen eller skapa scenarion. Meshtekniken minimerar också behovet att dra nya kablar, vilket gör att våra produkter är lika enkla att installera vid nybygge som vid renovering. Med vår nya smarta armaturserie skapar vi dessutom en ny nivå av flexibilitet genom att integrera styrningen direkt i armaturen.

Vad ser ni mest fram emot med Elmässan?
Vi ser såklart fram emot att få träffa alla besökare och prata med dem om våra produkter! Det är alltid lika roligt att få visa upp våra produkter, svara på frågor eller bara umgås med alla besökare i Plejd-montern.

Har ni en hälsning till besökarna inför mässan?
Missa inte att komma förbi och spana in vår nya armaturserie! Vi ser fram emot att träffa er!

Plejd ställer ut i monter L:16. Träffa dom där!

Scroll to Top