Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

“Mässan är helt klart en av årets höjdpunkter!”

KHS_banner_1200x630

“Mässan är helt klart en av årets höjdpunkter!”

Berätta lite om ert företag
– Karl H Ström är döpt efter mannen som grundade företaget 1919. Hade han levt idag hade han garanterat klassats som en early adopter – en person som är tidig med att ta till sig ny teknik. Han var pionjären som försåg Stockholmshemmen med snygga strömbrytare i mässing och hypermoderna radioapparater från Blaupunkt, berättar Camilla Grönbladh, marknadschef på Karl H Ström.

Sedan starten 1919 har företaget Karl H Ström utvecklats många gånger om. Men alltid legat i teknisk framkant.

– Då liksom nu erbjuder vi produkter med innovativ teknik – allt från armaturer med Bluetooth till ljusstyrning för offentlig miljö.

Sedan början av 2000-talet är Karl H Ström generalagentur för Steinel, företaget som var först i världen med sensorstyrd belysning och som fortfarande är världsledande när det kommer till belysningsstyrning.

Huvudkontor och lager i Småland
– Idag har Karl H Ström 30 anställda. Huvudkontor och lager finns i Jönköping. Utöver det finns säljkontor i Malmö, Göteborg, Eskilstuna, Norrköping, Stockholm och Oslo.

Vilka spännande nyheter kommer ni visa upp på mässan i höst?
– I år kommer vi ha med oss flera nyheter, till exempel Steinels nya Downlight Sensor Connect, en infälld sensorarmatur som verkligen är banbrytande på flera fronter och som är nominerad till Årets nyhet inom belysning 2023.

Vi kommer också visa upp vår nya “lill-dali” IR Micro Office DALI-2 APC – Diskret sensor försedd med senaste tekniken inom belysningsstyrning. En efterlängtad närvarodeckare fullmatad med smarta funktioner, till ett riktigt bra pris.

Fokus ligger på våra kärnområden – sensorer och sensorarmaturer. Men vi kan inte hålla oss från att också ta med smarriga nyheter från Steinels verktygsfamilj som den de trådlösa lim– och varmluftspickorna och vårt eget smältlim som finns bedömt hos Byggvarubedömningen

Vad gör er unika på marknaden?
– Vi säljer Steinels produkter – de är i särklass bäst på marknaden när det kommer till sensorstyrd belysning. Högsta kvalitet, senaste tekniken, tillverkat i Europa, anpassat för den nordiska marknaden.

Men det som verkligen skiljer oss från andra aktörer på marknaden är vår tekniska kompetens och extraordinära kundservice. Vi kränger inte bara iväg sensorer och armaturer – vi ger helhetslösningar. Det är en självklarhet för oss att hjälpa till med ljusplanering och optimering och se till att produkterna används på allra bästa sätt. Både för kundens och för miljöns skull.

Förväntningar inför Elmässan:
– Vi ser såklart fram emot att möta våra befintliga kunder och knyta nya kontakter på Elmässan. Det är alltid en utmärkt möjlighet att dela våra senaste innovationer och diskutera branschens trender och utmaningar. Vi ser också fram emot att lära oss från andra utställare. Mässan är helt klart en av årets höjdpunkter!

Hälsning till Besökarna:
– Vi välkomnar dig varmt välkommen att besöka vår monter på Elmässan i höst. Kom och ta en närmare titt på våra spännande produkter men passa framförallt på att diskutera med vårt team om hur vi kan hjälpa er med era belysningsprojekt. Vårt uppdrag är att erbjuda expertis och vägledning för att göra projekt så energieffektiva och kostnadseffektiva som möjligt.. Vi ser så mycket fram emot att träffa dig och alla andra!

Karl H Ström ställer ut i monter J:14 Träffa dom där! 

Hämta din gratis entrébiljett här!

Scroll to Top