Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

100% elektrisk racingbil tar plats på Elmässan!

100% elektrisk racingbil tar plats på Elmässan!

Elmässan återvänder till Stockholm den 18-19 oktober och samlar hela el-och belysningsbranschen under två sprakande dagar. Förutom heta produktlanseringar och lärorika seminarier kan besökarna nu se och provköra en racingbil som går 100% på el.

Det är STCC, Scandinavian Touring Car Championship, som tar med sig en av sina racingbilar till Elmässan. I monter A:02 erbjuds besökarna att upptäcka vad som gör bilen speciell samt provköra bilen i en simulator på plats.

Att få möjligheten att visa upp denna typ av produkt på Elmässan får oss att längta lite extra. Den går hand i hand med branschens utveckling och kommer att lyfta mötesplatsen i år, säger Mikaela Kämpendahl, projektledare för Elmässan.

Scroll to Top