Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

“Vi kommer på mässan att lansera lastbalansering – på riktigt”

“Vi kommer på mässan att lansera lastbalansering – på riktigt”

Vi fortsätter lyfta utställare med spännande nyheter på Elmässan Stockholm 2023. Näst i tur är Skårebo!

SKÅREBO energi AB är specialiserade på elbilsladd och stolt partner till bland andra Zaptec, Easee och DEFA. Vi är en nischgrossist som tagit fram en mängd kvalitativa och prisvärda egna produkter för att skapa en så bra helhetslösning som möjligt och maximera upplevelsen av våra laddboxmärken. Om man är installatör eller elgrossist och vill handla proffsprodukter, inom elbilsladdning, av bästa kvalité och med support i världsklass så är det till SKÅREBO man ska vända sig.

Vi arbetar ständigt med att ta fram nya produkter som fungerar optimalt med de olika laddboxmärken som vi har. Bland annat så tillverkar vi extremt installatörsvänliga och prisvärda laddstolpar och stolpfästen för Zaptec Go, Zaptec Pro, Defa Power och Easee för att nämna några. Vi kommer på mässan att lansera lastbalansering – på riktigt- vilket innebär dynamiskt lastbalansering och fasbalansering som inkluderar hela fastigheten inte bara laddboxen. Detta är något nytt och revolutionerande som kommer att presenteras på mässan.

Utöver det vi redan nämnt så erbjuder vi även en mängd tjänster. Både betaltjänster men även tjänster som whitelabeling, 3PL, dropshipping och mycket annat. Det som gör oss unika är att vi tillverkar många produkter själva, vi har bred erfarenhet inom området och syr ihop bekymmersfria helhetslösningar för våra kunder.

Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla kunder och få möjlighet att visa vår bredd inom elbilsladdning och även lansera lite nyheter.

Vi hälsar alla gamla och nya kunder välkomna till vår monter A:03

Scroll to Top