Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

ChargeNode + ateljé Lyktan = Sant!

ChargeNode + ateljé Lyktan = Sant!

När ChargeNode skulle utveckla en ny typ av laddlösning tog man kontakt med ateljé Lyktan. Ett samarbete som blev lyckat! Du träffar ChargeNode på Elmässan den 18-19 oktober!

Resultatet av samarbetet blev en kombination av smart elbilsladdning och belysning byggt på återvunnen aliminium och Gore-Tex membran som är väl utrustad för det nordiska klimatet.

Belysningspollaren har en läcker och stilren design och kommer med ett flertal funktioner. Bland annat en 360 graders ljusspridning och hög färgåtergivning (CE190), dessutom har den fyra ladduttag och ny laddteknik. 

Ta chansen att spana in denna produkt på Elmässan den 18-19 oktober. ChargeNode ställer ut i monter G:04.

Om ChargeNode
Med en övertygelse att bidra till en mer hållbar framtid med elbilsladdning grundades ChargeNode 2016. Tre år senare installerades den första prototypen. Idag är ChargeNode en ledande aktör inom storskalig elbilsladdning i Sverige och fortsätter att utveckla ett laddsystem med hårdvara och mjukvara som förenklar elbilsladdning för både installatörer, anläggningsägare och användarna. Med ett erfaret team av specialister och partners driver ChargeNode omställningen till ett mer fossilfritt samhälle. 

Läs mer om ChargeNode här.

Läs mer om samarbetet med ateljé Lyktan här.

Scroll to Top