Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

“Vi ser såklart fram mot att träffa nya och gamla kunder och bekantskaper”

“Vi ser såklart fram mot att träffa nya och gamla kunder och bekantskaper”

Idag pratar vi med E2 Teknik som är en elgrossist som hjälper dig med personlig service över hela landet.

Hej! Berätta lite om er som företag!
Vi är en elgross som finns som webbshop via e2teknik.se eller som fysisk butik på två orter, Anderstorp och Eskilstuna. Vill du ha personlig hjälp av någon av våra trevliga medarbetare hjälper vi dig var du än finns i landet, antingen per telefon eller via epost. E2Teknik är en del av Svenska Elkedjan, med allt vad det innebär gällande inköp och logistik.

Vad gör er unika på marknaden?
Det finns riktigt stora grossister som erbjuder allt (till och med mer än bara el). Så finns det mindre grossister som inte kan erbjuda allt. Sedan finns vi som erbjuder det du behöver – rätt produkter och rak dialog, utan krångel. En personlig elgross, som känner dig. Och inte minst vet vilka krav och önskemål som just du har.

Vad ser ni mest fram emot med Elmässan?
Vi ser såklart fram mot att träffa nya och gamla kunder och bekantskaper. Att få berätta om E2Teknik och vad vi kan erbjuda som elgrossist. Och så klart kunna skapa ännu starkare band med dem.

Har ni en hälsning till besökarna inför mässan?
Vi på E2 Teknik har inte allt, utan det du behöver. Hos oss har du bara en kontakt som du alltid kan ringa eller mejla, och som vet vilka önskemål och behov du har. Bra, eller hur?

Läs mer om E2 Teknik här.

Scroll to Top