Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

Vinnarna från Elmässans stora tävling!

Vinnarna från Elmässans stora tävling!

Årets edition av Elmässans anrika tävling Bästa Elnyhet och Bästa nyhet inom belysning gick i mål på mässan i oktober. Vinnare blev Elektroskutt och Signify.

Efter ett massivt engagemang fick tävlingen in rekordmånga bidrag och juryn stod för en tuff uppgift i att välja vilka som skulle gå vidare. Tillslut enades man om ett startfält som visades upp på mässan. 

Besökarna fick se en rad olika typer av produkter. Allt från verktyg till armaturer och mätningssystem. Besökarna fick sedan möjlighet att rösta både digitalt och på plats. 

Efter att rösterna räknats och juryn valt ut sin favorit stod det klart att Elektroskutt vann i kategorin Bästa Elnyhet och Signify vann i Bästa nyhet inom belysning. Stort grattis!

Elektroskutt: Blocks

Motivering: En problemlösande produkt med många monteringsmöjligheter och med hantverksdiscipliner som följer olika branschstandarder. Att produkten dessutom är tillverkad i återvunnen plast gör att den känns helt rätt, nu och för framtiden

Det känns helt fantastiskt kul! Det känns som att vi har fått med elektrikerna som använder produkterna, som gillar produkten och vill följa de nya reglerna när det kommer elgneomföring i våtutrymmen., det ser jag som en del i priset. Jag är superstolt och glad!

Signify Sweden: NatureConnect

Motivering: Med fokus på arbetsmiljö och social hållbarhet har denna produkt öppnat möjligheten att skapa välmående genom innovativ ljussättning och design. En attraktiv produkt som inte bara förändrar branschen utan också folks hälsa.

Det känns superhärligt, det är speciellt att det är just vår produkt som kan hjälpa till att skapa en sådan fin atmosfär på kontoret och att de som arbetar mår bra. Detta bekräftar det som Signify står för - innovation och välmående med hjälp av belysning. Jag är jätte jätteglad och superbra jobbat till allihopa som jobbar med sådana här produkter.

Elektroskutt: Blocks
Signify Nature Connect
Scroll to Top