Saira Alladin ny vd för Installatörsföretagen

Saira Alladin. Foto: David Lagerlöf

Saira Alladin ny vd för Installatörsföretagen

Installatörsföretagen har en ny VD, den f.d elektrikern Saira Alladin efterträder Ola Månsson.

I ett pressmeddelande har Installatörsföretagen gått ut med att Saira Alladin går in som ny vd efter att Ola Månsson går i pension. Saira Alladin har haft rollen som Vice President Asset Management på Ellevio och tillträder som vd för Installatörsföretagen den 1 oktober 2024.

Precis som vår bransch så har Saira Alladin en gedigen bakgrund och kompetens samtidigt som hon har framtiden för sig. Vi är väldigt glada att få välkomna Saira som vår nästa vd, och vi är säkra på att hon är rätt person att leda organisationen och branschen in i framtiden, säger Installatörsföretagens ordförande Johnny Petré.

Scroll to Top