19-20 oktober 2022
på Kistamässan

Elmässan är en affärsdriven mötesplats där dina affärer är vår högsta prioritet. Eftersom vi tror på det fysiska mötet erbjuder vi under två dagar, dig att uppleva fördelarna med ett omvänt kundbesök. Ett tidseffektivt och enkelt sätt att träffa tusentals besökare som befinner sig i en aktiv köpprocess. Vårt koncept bygger på att det ska vara enkelt att ställa ut, och att resultatet av mässan ska vara enkelt att mäta.

Elmässan i Stockholm har arrangerats sedan 2004 och blivit en av de viktigaste knytpunkterna inom elbranschen. Vi är en årlig, väletablerad mötesplats med allt inom installation, belysning och fiber. 

Välkommen till Elmässan Stockholm den 19-20 oktober 2022 på Kistamässan.

Utställare 2022

I vår utställarlista kan du se vilka som ställer ut på Elmässan Stockholm 2022.

Vill du ställa ut hos oss?

Vill du boka en monter på Elmässan Stockholm?

Solenergi i fokus

På Elmässan i höst förvaltar vi det stora intresset för solenergi och dess betydelse för elbranschen. Vi hälsar dig som besökare varmt välkommen till en halvdag, helt dedikerad kring ämnet i samarbete med Svensk Solenergi.

Här kan du lyssna på tekniska experter som ger dig kunskap och verktyg för att möta de krav som ställs på dig som är verksam i branschen. Allt för att underlätta i bryggan mot privatpersoner och fastighetsägare som vill investera i teknologin.

Observera att halvdagen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Det är begränsat antal platser.

Håll dig uppdaterad!

MÄSSAN UTVECKLAS I SAMARBETE MED

Scroll to Top