Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Arrant-Light Oy / Lightshop.fi

Arrant-Light Oy / Lightshop.fi

Om oss

Arrant-Light Oy är ett finskt familjeföretag specialiserat på högkvalitativa lysdioder och belysningskomponenter. Vi är kända globalt för vår kompetens, kvalitet och pålitlighet.

Med nästan 40 års erfarenhet inom belysningsbranschen litar våra kunder på vår kunskap och expertis. Vi levererar till designföretag, belysningstillverkare, sjöfartsindustrin med mera.

Tillsammans med våra kunder har vi upplyst köpcentrum, monument, sjukhus och en olympisk stadion. Vi utförde till och med de största LED-gatljusinstallationerna i Norden i Köpenhamn.

Idag erbjuder vi ett antal produkter och tjänster. Vi vill leverera våra kunder högkvalitativa, effektiva och hållbara LED-komponenter och tillbehör.

Våra heltäckande belysningslösningar för armaturtillverkare inkluderar LED-ljuskällor med överlägsen effektivitet, som LED-moduler, LED-remsor och COB LED. Pålitliga LED-drivdoner från välkända varumärken, effektiva värmehanteringslösningar, lättanvända LED-armaturer och ljusmotorer, högeffektiv optik och andra tillbehör för belysning.

Vi erbjuder även designtjänster som PCB-design, LED-moduldesign, mätningar i vårt belysningslaboratorium, lösningar för armaturens tekniska struktur samt konsulttjänster och teknisk support.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top