Axema Access Control AB

Om oss

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem, porttelefon, digital informationstavla och bokningssystem för alla slags fastigheter, som t.ex. flerbostadshus, kontor, handel, industri och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer.

Vårt egenutvecklade passersystem VAKA™ är inne på 4:e generationen och hyllas för sin enkelhet att projektera, installera och administrera. Med stilren design, skapad för nordiska förhållanden, och en modern plattform, är Axema VAKA ett drift- och framtidssäkert val byggt för dig.

A66 – En smart kortläsare att växa med

A66:an är en smart och flexibel kortläsare som fungerar som en fristående kortläsare/kodlås eller som porttelefon och passersystem. Med denna kortläsare kan du växa, den har stöd för bl.a. passersystem, porttelefon och hisstyrning. Du kan fjärröppna garage, styra larmet på kontor och fabrik och erbjuda en säker och nyckelfri passage. Kortläsaren ger talmeddelanden med instruktioner för eller in-/utpassering och den är perfekt vid utbyte av äldre system förnär äldre system ska bytas ut, kan befintligt kablage ofta användas och det betyder låga installationskostnader. Ni kan börja med installera A66 kortläsaren som ett vanligt kodlås. Därefter kan ni utöka till SOLO, ett mini-passersystem som är utvecklat för maximalt 10 dörrar i systemet men utan att det krävs några dörrcentraler, programmering sköts direkt i kortläsaren. Med samma kortläsare kan ni sedan växa till ett passersystem där funktioner som porttelefon och hisstyrning är tillgängliga.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss