C3 Connect AB

Om oss

C3 Connect erbjuder en komplett portfölj av absolut marknadsledande produkter för byggande och underhåll av data- och telekomnät.

Grunden för C3 Connects marknadsledande produktportfölj utgörs av långsiktiga och strategiska samarbeten med Triarca (f.d. Elogic Systems) och CommScope.
I vår produktportfölj från Triarca ingår skåp, kapslingar och tillbehör för både datanät och telekomnät

I sortimentet från CommScope, som omfattar produkter för data- och telekomnät baserade på både fiber och koppar, ingår bl.a. skarvboxar, skarvskåp, paneler, krympsatser samt plintsystem med bl.a. plintar, plinthållare, kopplingslådor och åsk- och överspänningsskydd.

C3 Connect kan med sin kunniga personals mångåriga erfarenhet, tillsammans med sitt nära och strategiska samarbete med sina producenter, erbjuda service och support i toppklass.

Skarvkåp BUDI-2S IP54

Universellt skarvskåp med unik funktion och kapacitet på 36 fiber. Användarvänlig design baserad på svenskaförhållanden och förutsättningar. I skarvskåpet kan olika typer av kablar kombineras. I leverans ingår 2 kabelgenomföringarupp till 10 mm diameter, 1 kabelgenomföringför 4 kablar upp till 7 mm diameter, 1 kabelgenomföring för 12 kablar upp till 3 mm i diameter.

Läs mer »

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss