Din firma

Din firma är en fullservice-leverantör för dig som är el- eller VVS-företagare. Med Din firma kan du frigöra tid för din passion, ditt hantverk, eller för annat du värdesätter men inte hinner med.
Vi hjälper både start-ups och redan aktiva som vill ta nästa steg mot ökad lönsamhet och effektiv och enkel hantering av sitt företag.

Kanske känner du till eller har använt Elweb? Det första webbaserade arbetsordersystemet inom elbranschen blev en succé. Micael Mattsson grundade elinstallationsföretaget CombiConsult 2005 och utvecklade sedan Elweb utifrån sin egen erfarenhet och frustration över pappersdjungeln och den långa tidsåtgången inför sammanställning och fakturering. 2010 såldes Elweb till en välkänd aktör inom affärssystem. Nu – några år och flera projekt senare – är nästa generations plattform på gång!

Tillsammans med branscherfarne Pär Undin, tidigare delägare och VD för CombiConsult, och ett affärsutvecklingsteam från finansbranschen tar vi framgångskonceptet Elweb vidare till en ny nivå och erbjuder en fullservicelösning för dig som är el- eller VVS-företagare. Allt från arbetsorderhantering till fakturering, vidare till redovisning och löner – samlat på ett och samma ställe. Fortfarande med samma målsättning – att erbjuda branschens mest lättanvända affärssystem. Din firma – helt enkelt!

Vår affärsidé:
Din firma förenklar och skapar förutsättningar för företagaren att fokusera på sitt hantverk,  öka sin konkurrenskraft och att ta nästa steg mot en trygg och kvalitativ livssituation.

Affärssystem – webbaserad helhetslösning för el- och VVS-branschen.

Din firma är en fullservicelösning för el- eller VVS-företagare. Allt från arbetsorderhantering till fakturering, vidare till redovisning och löner – samlat på ett och samma ställe. Kanske känner du till eller har använt Elweb? Det första webbaserade arbetsordersystemet inom elbranschen blev en succé. Micael Mattsson grundade elinstallationsföretaget CombiConsult 2005 och utvecklade sedan Elweb utifrån sin egen erfarenhet och frustration över pappersdjungeln och den långa tidsåtgången inför sammanställning och fakturering. 2010 såldes Elweb till en välkänd aktör inom affärssystem. Nu – några år och flera projekt senare – är nästa generations plattform på gång! Tillsammans med branscherfarne Pär Undin, tidigare delägare och VD för CombiConsult, och ett affärsutvecklingsteam från finansbranschen tar vi framgångskonceptet Elweb vidare till en ny nivå och erbjuder en fullservicelösning för dig som är el- eller VVS-företagare. Allt från arbetsorderhantering till fakturering, vidare till redovisning och löner – samlat på ett och samma ställe. Fortfarande med samma målsättning – att erbjuda branschens mest lättanvända affärssystem. Din firma – helt enkelt! Vill du veta mer? Tveka inte att Kontakta oss redan idag! info@dinfirma.se

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top