Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Everbright Lighting
Everbright Lighting

Everbright Lighting

Om oss

Shenzhen Everbright, tillsammans med vår filialfabrik i Zhongshan (Nordisk belysningsfabrik) är professionella ljusljustillverkare i Guangdongprovinsen i södra Kina.Vi ger vår OEM- och ODM-tjänst till kunder på fastlandet, Förenade kungariket och Asien.Vår produktsortiment omfattar lysdioder, flexiblare och stela remsor, LED-taklampor, lysdioder och lysdioder, osv. I dag anstränger vi oss mer och mer för att tillverka tunbar vit armatur för HCL (projekt för mänsklig centrisk belysning).
Upprättad i 2011(Everbright) och 2019(Nordisk belysning) har vi vuxit till två egna monteringsfabriker och två samriskföretag.Våra två samriskföretag fabriker, en fabrik är för verktygsmaskiner, plastinjektioner, aluminiumextrudering osv. Den andra fabriken är för elektronik och SMT.
Vi har ungefär 250-anställda som arbetar som grupp av forskning och utveckling, produktion, kvalitetskontroll, marknadsföring och kundservice.Att se till att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter samt en utmärkt service för att kunna uppfyllas med kundtillfredsställelse.
Vi är redo och ser fram emot att samarbeta med er.

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top