Valk Solar Systems Nordics AB

Van der Valk Solar Systems är sedan 2009 ett av de snabbast växande företagen inom solenergiindustrin och fokuserar helt på utveckling och produktion av monteringssystem för solpaneler på lutande tak, platta tak och öppna fält. Van der Valk Solar Systems har en kontor och lager i Storbritannien, kontor i Spanien och Sverige en är verksamt i 13 länder.

Våra monteringssystem utvecklas och tillverkas i vår egen fabrik i Nederländerna och kännetecknas av sin mångsidighet, mycket snabba montering och höga kvalitet. De är utformade i enlighet med de senaste Eurokoderna och uppfyller därmed kraven som banker och försäkringsbolag ställer på solpanelsanläggningar.

Van der Valk Solar Systems är en del av familjeföretaget Van der Valk Systems, som sedan 1963 är ett globalt begrepp inom rörliga system och monteringskomponenter.

Vårt gemensamma företagskomplex består av 20 000m2 kontor och produktionsanläggning. Med hjälp av en modern maskinpark och den senaste tekniken, utvecklas, tillverkas och testas produkter och system snabbt och noggrant här.

Kärnvärden
Van der Valk Solar Systems bedriver alla sina verksamheter utifrån tre kärnvärden:

Innovativa
Tillförlitliga
Kundorienterade
Innovation är vår passion och vår kraft. Innovation är en kontinuerlig process vid vår produktutveckling, men även i vår verksamhet i allmänhet. Genom att blicka framåt och förutspå utvecklingen, behåller vi vår starka position och kan erbjuda våra kunder mer än de förväntar sig.

Varför Van der Valk Solar Systems?
Innovativa system utvecklade enligt globala normer
Snabba och säkra leveranser tack vare modern maskinpark och stora lager
Systemleverantör sedan 1963
Programvara, som är gratis att använda, för projektutformning och -beräkning
Alla system kan användas på alla typer av tak eller substrat
Snabb montering tack vare förmontering av viktiga komponenter
Alla system finns i både stående och liggande konfiguration
Flera system finns även som byggfärdiga kit

Kontakta oss

Scroll to Top