Wieland Electric AB

Wieland Electric är tillverkare av världens största och ledande produktsystem av anslutningsdon för installationer. I mer än 100 år har vi varit banbrytande pionjärer och arbetat fram innovativa lösningar med hög kvalitet.

Wieland Electric är känt för sitt omfattande sortiment av stickbart installationssystem, kopplingsplintar, kretskortplintar, industriella stickkontakter, el-komponenter, ett brett sortiment av säkerhetsrelä och säkerhets PLC-system.

Vi är ett självständigt familjeägt bolag som skapar framtidssäkrad el- och signaldistribution, med avancerad kopplingsteknik och innovativ elektronik, över hela världen – lätt, snabbt och säkert.

Utmärkt kundservice gör att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet och genom att agera ansvarsfullt kan vi ge säkerhet, kontinuitet och möjligheter för våra kunder.

Wieland inspirerar alla våra kunder med innovativt driv, kvalitet och snabbhet.
Vi ser fram emot ett givande samarbete med våra svenska kunder.

Kontakta oss
Tel: 040 – 652 90 00
E-post: sales.sweden@wieland-electric.com

wieland – gesis®

En innovation av Wieland som revolutionerar elinstallationen. Plug and play – allt kan anslutas! Högsta kvalitet och säkra komponenter som bidrar till övertygande tidsbesparingar och kostnadsbesparingar! Träffa oss på mässan och se vad vi kan erbjuda er. Välkomna!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top