Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

BYD Battery-Box-Day i Sverige 17 oktober 2023, Kistamässan – registrera dig nu!
EWS GmbH & Co. KG

BYD Battery-Box-Day i Sverige 17 oktober 2023, Kistamässan – registrera dig nu!

Den 17 oktober är det dags för första EWS Battery-Box-Day i Sverige! Tillsammans med BYD och EFT-Systems bjuder vi in dig till en interessant informationsdag på Kistamässan

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Världens ledande företag för lagringssystem i hemmet kommer inte ensam till Kista. Som “special guests” har vi glädjen att välkomna experter från Fronius och KOSTAL, vars växelriktare som GEN24 plus och PLENTICORE G3 erbjuder perfekta kombinationsmöjligheter med Battery-Box.
Vad kommer att hända?

Ett interessant program med teori och praktiska tillämpningar planeras, anpassat för alla installatörer oavsett kunskapsnivån. Bekanta dig med produkterna och lär dig mer om installation och dimensionering. På eftermiddagen är det sedan dags för praktiska tillämpningar: Du får tips och tricks om hur du ansluter en Battery-Box till Fronius- och KOSTAL-system. Under en live-installation av en Battery-Box får du värdefulla tips från BYD-proffsen och experter från KOSTAL och Fronius. Att dela på erfarenhet tillför seminariedagen kunskap och bygger nätverk. Frågor från deltagarna är mycket välkomna under seminariedagen!

Vad som väntar dig i detalj, kan du hitta i agendan.
Vill du vara med?

Vi ser framemot din registrering senast den4 oktober 2023!
Eftersom vi vill ge så många olika företag möjligheten att delta på informationsdagen behöver vi begränsa antal deltagare per företag till två personer. Observera att anmälan är bindande!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top