GRHL Ultimate™ – En riktigt snabb mikrokabel

Beskrivning​

Vi har utvecklat ett nytt mantelmaterial med ännu bättre blåsegenskaper. Så bra att vår mikrokabel kan blåsas över 3 km, vilket gör arbetet både snabbare och mer kostnadseffektivt. För att undvika onödiga skarvar levereras kabeln i längder upp till 16 km. Dessutom har den en ny, ännu tydligare och bestående märkning. För en enklare vardag!

Några av fördelarna med Ultimate
Unika blåsegenskaper
GRHL Ultimate™ har ett nytt glattare mantelmaterial som ger ännu bättre blåsegenskaper. Det går att blåsa kabeln över 3 km, vilket är otroligt bra.

Blåslängd över 3 km
Ett nytt mantelmaterial, den optimala kombinationen av kabelns flexibilitet, kompakta konstruktion och egentillverkade mantelmaterial gör det möjligt att skapa långa blåslängder.

Tydligare och bestående lasermärkning
Ny bättre, ännu tydligare och bestående lasermärkning.

För ett nordiskt klimat
Kabelns konstruktion och material gör att den tål årstidernas temperaturväxlingar och mekaniska påverkan med bibehållen prestanda. Kablarna klarar tuffa förhållanden som is, tjäle, sol och vatten.

Tillverkad i Grimsås
Våra Ultimate™-kablar utvecklas och tillverkas i Grimsås. Det är en av anledningarna som gör oss till experter på kablar som tål det nordiska klimatet.

Snabb och lätt installation
En tydlig färgkodning, leveranslängder upp till 16 km, långa blåslängder över 3 km och enkel avmantling gör installationen snabb och säker. Dessutom klarar kablarna tuffa förhållanden som is, tjäle, sol och vatten.

Media

Galleri

Hemsida

Nedladdningar

Scroll to Top