Nu ingår SENZ golvvärmetermostat i T2Blå och T2Röd golvvärmepaket

Kommer i ny, fräsch box med förbättrad spolförpackning!
I samband med att T2 golvvärme byter namn till RAYCHEM golvvärme, uppgraderas T2Blå och T2Röd golvvärmepaket. Den största förändringen är att RAYCHEM SENZ golvvärmetermostat nu ingår som standard. I dessa paket kommer SENZ med vit centrumplatta och ram i färg RAL9003 (typ Exxact), samt en extra centrumplatta i vit färg RAL9010 (Elko).
T2Blå och T2Röd har även fått förbättrade spolförpackningar, som gör installationen av dessa golvvärmekablar både enklare och snabbare.
”Vi har lyssnat på våra kunders feedback och utvecklat våra produkter därefter” säger Micael Karlsson, Nordic Product Marketing Manager på nVent (Thermal Management). ”Det känns fantastiskt roligt att erbjuda T2Blå och T2Röd i detta förnyade format”.
Uppgraderingen av T2Blå och T2Röd golvvärmepaket inkluderar även förpackningarna – en helt ny och fräschare förpackningsdesign syns numera på elgrossisternas hyllor.
”I maj bytte vi namn, från Pentair till nVent. De nya förpackningarna stärker båda varumärkena – RAYCHEM och nVent – i vår position som ledande leverantör av elektrisk golvvärme, i Sverige”, säger Micael Karlsson.

Scroll to Top