Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Ny i modulportföljen: Hi-MO 6 Explorer-serien från LONGi Solar
EWS GmbH & Co. KG

Ny i modulportföljen: Hi-MO 6 Explorer-serien från LONGi Solar

Med "Explorer" modellen från LONGi Solar kommer två högpresterande moduler till EWS som är lämpliga för takinstallationer på privat- och företagsfastigheter

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Redan nu tillgängliga från vårt lager finns Hi-MO 6 LR5-54 HTH med svart ram och vit folie med 435 eller 440 Wp. Från och med oktober 2023 förväntas Hi-MO 6 LR5-54 HTB: Med sin “obsidiansvarta” (fullblack) yta och upp till 435 Wp är den särskilt intressant för anläggningsägare som lägger stor vikt på ett förstklassigt yttre intryck och på höga prestanda.

Explorer-modellerna tillhör den nya Hi-MO 6-modulgenerationen som nyligen introducerades av vår partner. De bygger på den högeffektiva nya HPBC-cellteknologin. HPBC-celler (förkortning för: Hybrid Passivated Back Contact Cell) utmärker sig genom sin design utan ledningar och anslutningar på modulens framsida och skiljer sig därför redan visuellt från kända modeller.

Dessutom erbjuder teknologin delvis betydande förbättringar med hänsyn till ljusabsorption, fotoelektrisk omvandlingsförmåga, funktion i svagt ljus och temperaturkoefficient. Resultatet: högre modulprestanda under hela anläggningens drifttid och en signifikant ökning av elproduktionen. Jämfört med moduler med TOPCon N-Type-cellteknologi uppskattar LONGi att elproduktionen ökar med 5 %. För “Explorer”-modellerna är HPBC-cellens verkningsgrad 25 % och modulens verkningsgrad är 22,6 %. Vår modulpartner ger en 15-årig produktgaranti och en 25-årig prestandagaranti på båda moduler.

Dina inköpsvillkor och produkternas tillgänglighet hittar du i vår QuickShop eller i systemräknaren QuickCalc (sefotovoltaik.se/produkter-priser/). Vårt team i försäljningen ser fram emot dina förfrågningar och beställningar.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top