Nytt motorvärmaruttag inom produktfamiljen GARO Entity
GARO AB

Nytt motorvärmaruttag inom produktfamiljen GARO Entity

GARO lanserar nytt motorvärmaruttag inom produktfamiljen GARO Entity

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vintern är över för denna gång, men när vi som minst anar det är kylan här igen. Som ett led i att möta efterfrågan på en flexibel och effektiv lösning med både motorvärmaruttag och elbilsladdning på samma parkering genom att enkelt kunna byta insats efter behov, lanseras nu GARO Entity Heat. Ett nytt motorvärmaruttag som bygger på samma tekniska grund som övrigt sortiment inom GARO Entity familjen.

Trots de senaste årens växande marknad för elbilar och laddhybrider så består majoriteten av Sveriges personbilsflotta fortsatt av fossildrivna fordon. Behovet av motorvärmaruttag i Sverige, främst uppe i norr är därför fortsatt stort. En bil med förbränningsmotor som får en varmstart minskar sin bränsleförbrukning med upp till en deciliter jämfört med en kallstart. En motorvärmare minskar föroreningar i avgaserna och speciellt märkbar är minskningen av koldioxid vilket således bidrar positivt ur en miljösynpunkt.

”GARO Entity Heat består av två uttag och är precis som våra tidigare motorvärmarinsatser tid- och temperaturstyrd. Genom att introducera ett motorvärmaruttag där slutanvändaren enkelt kan byta mellan täckplatta, motorvärmaruttag eller elbilsladdarinsats allt eftersom behoven ändras, erbjuds en flexibel lösning för diverse miljöer och besökare med både elbilar och fossildrivna fordon”, säger Patrik Nilsson, Sales Manager GARO Electrification.

Lanseringen innebär en fortsatt satsning och främjar synergieffekterna mellan produktområdena GARO Electrification och GARO E-mobility. Fastighetsägaren kan tillgodose behovet för existerande fordonsflotta och samtidigt vara förberedd för morgondagens elektriska fordonsflotta.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top