Prisvärda Serie P utökas med sensorarmatur Flat

Serie P är storfamiljen av mycket prisvärda plafonder som finns med eller utan rörelsesensor. Med ett ljusutbyte på 101-115 lm/W, integrerat skymningsrelä och Steinels senaste sensorteknik ger serie P en mycket hög energieffektivisering i alla typer av fastigheter, från städskrubb till matsal. Nu har familjen utökats med P1 Flat, P2 Flat och även P2 Flat som nödljusarmatur.

Serie P är avsedd för användning i olika utrymmen inomhus och är försedd med Steinels senaste HF-sensor som tänder ljuset vid rörelser i detekteringsområdet. Det integrerade skymningsreläet tänder grundljuset och aktiverar sensorfunktionen. Serie P kan kopplas samman i grupp och modell med sensor kan även styra extern last som t.ex. spegelbelysning på WC. Modell P2 och P3 i utförande som nödljusarmatur är försedd med en extra LED-modul som ger ljus vid spänningsbortfall.

Modell P2 och P3 i version som nödljusarmatur ger ljus, 38 lm, vid spänningsbortfall. Armaturen är godkänd enligt EN 60598-2-22, dock måste alla utrymmen ljusberäknas så att de uppfyller kraven på utrymningsvägar enligt SS-EN 1838. Modulen är försedd med test-knapp för funktionskontroll och indikerar via grön LED om batteriernas laddningsstatus.

Scroll to Top