Q-solutions
NKT

Q-solutions

Alla elektriker vet hur tungt och ohanterligt det är att bära kablar. Vi vill hjälpa proffsen att göra ett bra jobb utan att riskera rygg och axlar. Det är därför vi har lagt mycket kraft på Q-solutions - vår ergonomiska kabelförpackning.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

Q-solutions – är ett innovativt sätt att förbättra säkerheten och produktiviteten för installatörer. Även om varje lösning bidrar till att förbättra produktiviteten på egen hand, när den används som ett komplett system, minskar den avsevärt installationstid, marginaler och arbete i samband med tråd- och kabelinstallationer.

Så sluta jobba hårdare, välj kabellösningar av hög kvalitet istället och få jobbet gjort snabbare; Qaddy®, Qable Box, Quick coil & QarryTM.

Fördelar: Ergonomisk/Lätt hantering Tidsbesparing/Funktionalitet Hygienisk/Mindre avfall/Återvinningsbar

Alla produkter i Q-solutions-serien är designade för att förbättra prestanda genom flexibilitet och användarvänlighet.

Qaddy är en integrerad kabelrulle, pay-off och trumvagn som avsevärt förbättrar arbetsförhållandena för elektriker med sin revolutionerande ergonomiska design.

Qable Box är lätt att stabilisera, inventera på varulagret och ger en bra överblick av dina produkter i bilen. Qable box gör det snabbt och enkelt för dig att hantera kablar

Quick Coil används i projekt där du behöver använda stora mängder fördragna trådar och har stora mängder kartongförpackningar.

Qarry är en unik förpackning för kabelspolar, som förändrar hur vi hanterar kablar i grunden. Med stabil kartong förstärker Qarry plasten runt kabelspolen.

Q-solutions. Designad för elektrikers arbetsdagar.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top