Steinel lyser hos Hagagläntan i Sundsvall

Steinel lyser hos Hagagläntan i Sundsvall | I det omtyckta området Haga i Sundsvall har kvarteret Hagagläntan uppförts. Kvarteret omfattar två huskroppar med totalt 124 hyreslägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Öppen planlösning och balkong eller uteplats utmärker alla lägenheter. Dessutom är kvarteret Hagagläntan bygd enligt Miljöbyggnad Silver, vilket betyder att lägenheterna är byggda med miljömedvetet material.

Steinels sensorarmaturer Connect serie R belyser energieffektivt trapphusen vid närvaro.
Dessa är konfigurerade att lysa med en kombination av direkt och indirekt ljus vilket ger ett behagligt ljus i trapphusen. Tillsammans med integrerad nödljusmodul skapar serie R en trygg och energieffektiv belysningsanläggning för de boende i Hagagläntan. Elinstallatör är Lundins El.

Connect serie R är en ny familj av tak-väggplafonder från Steinel. Familjen består av sensorarmaturer och slavarmaturer i tre olika storlekar som finns med rund eller kvadratisk kupa. Ljusbilden är jämn och behaglig tack vare kombinationen av direkt och indirekt ljus. Det indirekta ljuset skapas via ljusslitsar på armaturen ovansida som ger ett släpljus i taket. Med slimmad design och de många inställningsmöjligheterna är serie R det perfekta valet för trapphuset och moderna kontorsfastigheter.

Scroll to Top