Vi har bytt namn från Briab Product & Solutions till Atavio!

Vi har bytt namn från Briab Product & Solutions till Atavio!

I precis det, i den värdefulla vägen framför oss, får vi vår inspiration och kraft framåt. Ytterst handlar det om säker och effektiv utrymning för människor i lokaler och fastigheter. Om värdet av att veta att det tryggt går att hitta en väg ut om olyckan är framme. Men det gäller även den väg vi vill gå i samverkan med våra kunniga kunder, med våra innovativa leverantörer och inte minst, med vårt erfarna peppade team. I samverkan kan vi skapa värde och utveckling för alla som hänger med på vägen. För det är inte enbart målen som är viktiga, utan även resan.

Då vi jobbar med säkerhet vill vi poängtera att mycket är sig likt för oss. Vi är till stora delar samma erfarna team som på Briab Products & Solutions. Vi har samma starka sortiments- och kompetenserbjudande, skillnaden är att vi har förstärkt vår organisation och ökat närvaron i landet. Vi jobbar med att kontinuerligt förbättra sortimentet med nya krav och önskemål från vår kundbas i kombination med Awex innovativa produktutveckling.

Våra ledord framåt är fortsatt ”glädje, service och engagemang”. Med nytt namn, stora framtidsplaner och mycket viktigt att uträtta, skall vi sätta dem i arbete tillsammans med våra partners. Du är hjärtligt välkommen att hänga på!

Scroll to Top