Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.

Välkommen till Elmässan, årets stora event för el-och belysningsbranschen! Vi har arrangerats på Kistamässan, Stockholm sedan 2004 och är idag en självklar knytpunkt för tusentals elektriker, installatörer, projektledare, fastighetsägare och många fler. 

Vill du upptäcka de senaste produktnyheterna inom installation, belysning och fiber? Då har du kommit rätt. I hallen ställer Sveriges främsta leverantörer ut och ger dig lösningarna på hur du effektiviserar ditt arbete till max.

Varje år har vi dessutom ett fullspäckat seminarieprogram på två scener där du får öka din kunskap och kompetens kring nya regler, lagar och standarder. Helt kostnadsfritt!

Vad händer på Elmässan?

På Elmässan händer mycket! Hundratals utställare, ett fullt seminarieprogram, tävlingar och halvdagskonferenser, och mycket mer…

Vill du ställa ut?

Har du produkterna och innovationerna som branschen behöver? Välkommen att kontakta oss för att sy ihop ditt monterpaket på Elmässan!

Vi är ett smart event

Du som besökare kan samla på dig information om montrarna du besöker genom att blippa ditt besökarkort mot deras läsare. Smart och effektivt!

Vi finns även i Malmö!

Elmässan i Malmö går av stapeln på Malmömässan vartannat år. Den har arrangerats sen 2012 och är en unik mötesplats då den går pararellt med sin systermässa FastighetsMässan. Tillsammans bildas en större mötesplats med tydliga synergier inom områden som solenergi, laddning och belysning.

Vill du veta mer om Elmässan i Malmö? Kolla in hemsidan.

stockholm

ELMÄSSAN STOCKHOLM

Stockholm är Elmässans flaggskepp. Mötesplatsen har blivit den årliga samlingspunkten för elbranschen och är en viktig del för utveckling och förändring. Detta är en stor, väletablerad och välbesökt mötesplats i den överlägset största regionen i Norden. Mässan har ett eget område för belysning med ungefär 80 utställande företag. Det är också här vi korar de prestigefyllda priserna ”Bästa Elnyhet” och ”Bästa nyhet inom belysning”

göteborg

ELMÄSSAN GÖTEBORG

Elmässan Göteborg är det senaste tillskottet i vår portfölj. Här samlas hela västkusten i en helt nybyggd, modern mässhall. Konceptet är detsamma som för alla Elmässor, men parallellt arrangeras en helt ny mässa – Light & Design. Detta gör mötesplatsen till en spännande träffpunkt och uppmanar till att kommunicera och göra affärer över gränserna. Mässan ligger också i november, efter Light & Building, vilket gör det till den enda arenan att lansera sina produktnyheter i Skandinavien.

dimmig skog

ELMÄSSAN NORR

Elmässan Norr är en efterlängtad mötesplats för hela norra Sverige. Vartannat år arrangeras den på Nolia i Umeå, och är ett direkt resultat av en skapad mötesplats utifrån våra utställares önskemål. Syftet är att på ett enkelt sätt samla den viktiga övre delen av Sverige, på en mötesplats för att förenkla för utställaren i form av långa resor och många timmar i bil för att träffa kunder och prospekts, och för besökarna att få en samlad bild av trender, nyheter och framtid inom elbranschen.

malmö

ELMÄSSAN SYD

Sedan 2006 har Elmässan Syd arrangerats i Malmö tillsammans med Fastighetsmässan och Skydd & Säkerhet. Inför 2020 har vi valt att bryta loss Elmässan och låta den stå på egna ben. Det innebär att vi har förfinat konceptet, för att låta Elmässan vara just det den är bra på – en renodlad mötesplats för el, belysning och fiber, med tydlig lokal anknytning för södra Sverige.

Scroll to Top