Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.

Elmässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. Nu finns mässan i fyra svenska städer där den täcker södra, mellan och norra Sverige. Du och dina kollegor kan bli en del av gemenskapen på Elmässan, oavsett vart i Sverige du bor och arbetar!

På Elmässan upptäcker du tusentals produktnyheter, innovationer, ny teknik och knyter nya kontakter för framtiden. Varje mässa har ett gediget seminarieprogram med scener på mässgolvet där de mest aktuella ämnena diskuteras. Allt från paneldebatter, produktnyheter, trendspaningar, workshops och halvdagar. Talar gör ofta kända branschprofiler, företag och organisationer. Välkommen att upptäcka elbranschens framtid på hela Sveriges elmässa!

jordglob

Största regionen i Norden

Elmässan arrangeras i den överlägset största regionen i Norden, vilket gör det till en välbesökt mötesplats för hela elbranschen.

skaka hand

Flest beslutsfattare på plats här

Mässan i Stockholm attraherar flest beslutsfattare på plats. 90% av våra utställare säger att Elmässan är viktig eller mycket viktigt för affärerna. Läs mer om att ställa ut på Elmässan här.

elkablar

Produkter i fokus

Besökarna kommer för produktnyheterna. Du får direkt feedback kring dina produkter av slutanvändaren vilket främjar utvecklingen av befintliga produkter och ger idéer till helt nya innovationer. Se utställarnas produktnyheter här.

stockholm

ELMÄSSAN STOCKHOLM

Stockholm är Elmässans flaggskepp. Mötesplatsen har blivit den årliga samlingspunkten för elbranschen och är en viktig del för utveckling och förändring. Detta är en stor, väletablerad och välbesökt mötesplats i den överlägset största regionen i Norden. Mässan har ett eget område för belysning med ungefär 80 utställande företag. Det är också här vi korar de prestigefyllda priserna ”Bästa Elnyhet” och ”Bästa nyhet inom belysning”

göteborg

ELMÄSSAN GÖTEBORG

Elmässan Göteborg är det senaste tillskottet i vår portfölj. Här samlas hela västkusten i en helt nybyggd, modern mässhall. Konceptet är detsamma som för alla Elmässor, men parallellt arrangeras en helt ny mässa – Light & Design. Detta gör mötesplatsen till en spännande träffpunkt och uppmanar till att kommunicera och göra affärer över gränserna. Mässan ligger också i november, efter Light & Building, vilket gör det till den enda arenan att lansera sina produktnyheter i Skandinavien.

dimmig skog

ELMÄSSAN NORR

Elmässan Norr är en efterlängtad mötesplats för hela norra Sverige. Vartannat år arrangeras den på Nolia i Umeå, och är ett direkt resultat av en skapad mötesplats utifrån våra utställares önskemål. Syftet är att på ett enkelt sätt samla den viktiga övre delen av Sverige, på en mötesplats för att förenkla för utställaren i form av långa resor och många timmar i bil för att träffa kunder och prospekts, och för besökarna att få en samlad bild av trender, nyheter och framtid inom elbranschen.

malmö

ELMÄSSAN SYD

Sedan 2006 har Elmässan Syd arrangerats i Malmö tillsammans med Fastighetsmässan och Skydd & Säkerhet. Inför 2020 har vi valt att bryta loss Elmässan och låta den stå på egna ben. Det innebär att vi har förfinat konceptet, för att låta Elmässan vara just det den är bra på – en renodlad mötesplats för el, belysning och fiber, med tydlig lokal anknytning för södra Sverige.

Scroll to Top