Wago Sverige AB

Wago Sverige AB

Om oss

WAGO är en global tillverkare av elkomponenter och automation för industri och fastigheter. Några av våra innovationer är den skruvlösa anslutningstekniken CAGE CLAMP®, som vi lanserade 1977 samt det moduluppbyggda I/O systemet som vi lanserade 1995. För fastighetsbranschen erbjuder vi lösningar som WAGO WINSTA®, ett snabbkopplingssystem för installationer i fastigheter som sparar upp till 70% av installationstiden. Det moduluppbyggda WAGO-I/O-SYSTEM 750 kan anslutas till de klassiska fältbussarna för fastighet-/industri. WAGO-I/O-SYSTEM 750 går att få med eller utan intelligens samt en rad intressanta I/O moduler som exempelvis KNX, EnOcean & DALI för belysningsstyrning. En annan global succé är våra anslutningsklämmor för elteknikbranschen.

Nyheter

Kraftfördelning för elbilsladdning

Kraftfördelning för elbilsladdning

WAGO kan presentera ett koncept för små och stora garage, parkeringsplatser, bostadsrätter och företag som behöver flexibiliteten att installera flera laddare vid ett senare tillfälle. Här är strukturen förutbestämd och det är lätt att komplettera.

Kort

Läs mer »
Innovativ belysningsstyrning för DALI

Innovativ belysningsstyrning för DALI

Potentialen att spara energi är särskilt hög i industriella miljöer eftersom skift- och nattdrift, liksom bristen på dagsljus, ökar användningen av artificiell belysning i stor skala. Det innebär att investeringar i belysningsstyrning amorteras snabbt.

W

Läs mer »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top