Plats:

Kistamässan

Datum:

16-17 oktober 2024

Tillsammans för branschen i 20 år!

I oktober 2004 arrangerades den första Elmässan någonsin under Easyfairs regi. På 20 år har den vuxit stadigt och etablerat sig som en självklar och betydande del av el- och belysningsbranschen. Vår framgång är mycket tack vare våra kunders engagemang och delaktighet i mötesplatsen.

Dessutom har Easyfairs koncept blivit omtyckt, med fokus på att göra mötesplatsen så effektiv som möjligt för våra utställare, både ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Välkommen till en mötesplats som förenar tusentals elektriker, installatörer, konsulter, projektledare och andra beslutsfattare med leverantörer inom installation, belysning, förnybar energi och fiber.

Den 16 – 17 oktober ses vi på Kistamässan igen och förbereder oss för två färgsprakande dagar med extra allt – Elmässan Stockholm firar 20 år och vi hoppas att du vill vara med!

För dig som

BESÖKARE

Vare sig du söker efter nya verktyg för ditt arbete, vill bli inspirerad av talare eller nätverka med kollegor så hittar du allt på Elmässan!

Vill du ställa ut

2024?

Det var ett stort intresse för Elmässan 2023 och den blev helt slutsåld! Nu gör vi oss redo för Elmässans 20-års jubileum 2024. Visst ses vi?

Vem vill du se i talarprogrammet 2024?

På Elmässans scener diskuteras de senaste trenderna och nyheterna i branschen. Ett perfekt tillfälle att kompetensutveckla dig och få med dig nya värdefylla verktyg med dig hem.

Just nu håller vi på att bygga programmet för 2024. Har du tips? Kontakta oss gärna!

Några du möter 2024...

Bli en del av Elmässan 2024!

Som utställare får du möjlighet att stärka relationer med nuvarande kunder och hitta nya. Visa upp dina nyheter och produkter för tusentals besökare och stå ut bland dina konkurrenter hos oss på Elmässan.

0 %

av utställarna uppger att de är
nöjda eller mycket nöjda med sitt deltagande.

Läs den officiella mässtidningen här!

Nyfiken på vad som hände på mässan? Här kan du läsa intervjuer med våra utställare och talare samt se vilka aktiviteter som skedde på mässgolvet. Du kan dessutom ta del av hallplanen, utställarlistan och höjdpunkter ur seminiarieprogrammet.

Välkommen till Light & Design

Teamet bakom Elmässan lanserar en ny mötesplats med fokus på belysning!​

Succékonceptet har varit en konferens i många år men får nu stå på egna ben! Den 7-8 maj 2024 arrangeras Light & Design, Nordens enda mötesplats för belysnings-och designbranschen. I grunden har vi tre fokusområden, teknisk och offentlig belysning, hållbar belysning och designbelysning. Dessa kommer till liv genom våra levande miljöer där spännande produkter presenteras i en autentisk miljö.

Vill du läsa mer om teamets nya mässa, Light & Design? Klicka dig vidare via knappen.​

Är du student och vill gå på Elmässan?

Kompetensförsörjningen är av stor vikt i branschen och vi är glada över att morgondagens arbetskraft vill besöka oss. 

När studentregistreringen öppnar för Elmässan 2024 ser du det här.

Schema studentbesök torsdag 19 oktober
Hålltider: Företagspresentationer

10.45: Presentation Prowork och dagens aktiviteter
11.00: ENEQUI
11.15: Skårebo energi
11.30: Granitor
11.45: Assemblin
12.00: Frågestund
12.15-12.45: ”Att söka jobb”. Hur skriver man ett bra cv.

LUNCH

13.00: Scania
13.15: Plejd
13.30: Caverion

14.00-16.00
Företagsbesök i mässhallen

Angående parkering

Just nu har Kistamässan reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket. Vi uppmuntrar därför dig att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker mässan. Parkeringsmöjligheter finns på Kista Galleria.

Shuttlebussar går mellan Jan Stenbecks torg, Kistagallerian (Östra sidan) till huvudentrén på Kistamässan under båda mässdagarna.

Häng med i flödet!

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden, mässnyheter och det senaste inom branschen.

Mässans partner

Mässans officiella mässtidning görs i samarbete med

Branschaktuellt
Scroll to Top