Nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber

14-15 oktober på Kistamässan

Fåtal platser kvar när Elmässan är tillbaka i Stockholm

2020 är ett intensivt år för elbranschen. Det arrangeras inte mindre än tre mötesplatser runt om i Sverige under Easyfairs regi, som avslutas i just Stockholm. Mötesplatsen Elmässan Stockholm har blivit den årliga samlingspunkten för elbranschen och den är en viktig del för utveckling och förändring. I år är den dessutom snart slutsåld – redan nu!

Vår core business är att hjälpa dig att förbättra din. På Elmässan blir du en del av en stor, väletablerad och välbesökt mötesplats i den överlägset största regionen i Norden. Du får också ta del av vårt stora kontaktnät av beslutsfattare som har förutsättningar att ge ditt företag en starkare position som i slutändan gör att du tjänar mer pengar.

Som utställare kan du föra en direkt dialog med potentiella kunder och användare av dina produkter, vilket i sin tur leder till effektiva processer och direkt feedback från slutkund. Det blir också en naturlig ingång att träffa människor som annars är svåra att nå.

VARFÖR VÄLJA Elmässan Stockholm?

Största regionen i norden

Elmässan arrangeras i den överlägset största regionen i Norden, vilket gör det till en välbesökt mötesplats för hela elbranschen.

Flest beslutsfattare på plats här

Mässan i Stockholm attraherar flest beslutsfattare på plats. Mötesplatsen har blivit den årliga samlingspunkten för elbranschen och är en viktig del för utveckling och förändring. 

Produkter i fokus

En stor anledning till att våra besökare återkommer år till år är dina produkter, Få direkt feedback kring dina produkter av slutanvändaren på mässgolvet. Det främjar både utvecklingen av befintliga produkter men också idéer till helt nya innovationer 

Tidseffektivt

Elmässan anordnas under två  dagar vilket ger maximal återbäring på din på kortast möjliga tid, det sparar både pengar och dyrbar tid som tas från normal verksamhet.

NYCKELSIFFROR FRÅN ELMÄSSAN STOCKHOLM 2019

0
personer besökte mässan
0 %
av utställarna säger att Elmässan är viktig eller mycket viktigt för affärerna
0
företag ställde ut på mässan
0 %
av besökarna påverkar inköp

NAVIGERA VIDARE PÅ SIDAN

JAG ÄR BESÖKARE

Här hittar du som besökare information inför ditt besök. utställare, produktnyheter, seminarier – här finns allt!
Klicka här

JAG ÄR UTSTÄLLARE

Är du bokad utställare och vill ta reda på mer inför ditt mässdeltagande? Klicka här så hittar du all viktig information!
Klicka här

FRIBILJETT

Här kan du, helt utan kostnad, registrera dig till Elmässan Stockholm. Det tar bara någon minut!
Klicka här

VÅRA PARTNERS

Scroll to Top