FAQ FÖR BESÖKARE

GENERELL INFO

Onsdag 18 oktober 9.00-17.00
Torsdag 19 oktober 9.00-16.00

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Du hittar boendealternativ här.

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och från Arlanda flygplats tar det 20 minuter. Från Stockholms central tar resan med pendeltåg 18 minuter och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter. 

OBS! Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket.
Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. Planera din resa här.

Mer information här.

PÅ PLATS

Bevakad garderob finns på plats på mässan.

OBS! Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket.
Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. Planera din resa här.

Mer information här.

PARKERINGSTAXA
Avgift alla dagar 00-24

  • 50kr per påbörjad tim
  • 150kr för 12 timmar
  • 200kr för 24 tim

Parkeringsautomaterna accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.

Husdjur får inte följa med in på Kistamässan. Det gäller dock inte ledarhundar.

Våra restauranger drivs av KM Restauranger, krögarna bakom NK restauranger. De satsar på närproducerade och ekologiska råvaror och menyerna har tonvikt på skandinavisk mat, men influenser från världens alla hörn.

Oavsett om du planerar en exklusiv middag eller en större mingelfest för flera tusen gäster så kan vi tillsammans förverkliga dina idéer.

Den fasta restaurangverksamheten är placerad i anslutning till hall 1 och har plats för 320 personer, i vår Bistro utanför hall 2 finns 150 platser. Inne i hallarna finns också ett fast serveringsställe för café och enklare matservering. Till större cateringlösningar används mobila köks- och barenheter, som tas fram efter behov.

SEMINARIEPROGRAM

Nej, normalt sätt inte. Om du skulle behöva anmäla dig till seminariet kommer det tydligt att vara utmärkt under seminariepunktens beskrivning.

Nej, vi erbjuder tyvärr inget digitalt material, varken under eller efter mässan.

entrébiljett

Nej, entrén till mässan är gratis för dig inom branschen. Notera dock att vissa utbildningar och fördjupningsseminarier kan kosta.

Om du har skrivit in felaktiga uppgifter kan du registrera om dig som besökare med rätt uppgifter eller kontakta marcus.jarplind@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

Din biljett skickas till din e-mail vid bokningstillfället, sök efter mailadressen noreply@ndc.easyfairs.com. Om du fortfarande inte hittar din biljett kan du kontakta marcus.jarplind@easyfairs.com så skickar vi om din biljett till dig.

Du kan inte överlåta din entrébiljett eftersom den är personlig. Däremot går det bra att bjuda in branschkollegor kostnadsfritt. När de registrerar sig som besökare får de en egen personlig entrébiljett.

 
Elmässan Stockholm 2022 är en B2B-mässa och därför välkomnar vi endast studenter under torsdagen den 20 oktober mellan 14:00-16:00.
 
 
 
 
 
 
 
 
Scroll to Top