Varför ställa ut?

Du är en del av Sveriges viktigaste bransch!

Att göra affärer bygger på relationer, just därför är det fysiska mötet viktigt. Hos oss på Elmässan är det vårt främsta fokus – era affärer. Det är därför vi finns, och det är det vi jobbar för – 365 dagar om året.

Elmässan arrangeras i den överlägset största regionen i Norden, vilket gör det till en välbesökt mötesplats för hela elbranschen.

Mässan i Stockholm attraherar flest beslutsfattare på plats. Mötesplatsen har blivit den årliga samlingspunkten för elbranschen och är en viktig del för utveckling och förändring. 

Vårt främsta fokus är affärerna som görs på mässgolvet, och att du ska tjäna mer pengar. Ungefär 90% av våra besökare kan direkt påverka inköp och det är inte ovanligt att det görs affärer för miljontals kronor på plats.

Framtidens arbetskraft

Under torsdagen på mässan välkomnar vi studenter på plats. Detta är ett ypperligt tillfälle att synas på, och branda ditt företag för framtidens arbetskraft – dina nya kunder. Genom att synas på plats kan du redan här introducera dina produkter för en ny användare vilket förmodligen gör att personen väljer ditt varumärke över andras i arbetslivet

En stor anledning till att våra besökare återkommer år till år är dina produkter, Få direkt feedback kring dina produkter av slutanvändaren på mässgolvet. Det främjar både utvecklingen av befintliga produkter men också idéer till helt nya innovationer. 

Vem träffar jag där?

ELEKTRIKER • ELKONSULTER • INSTALLATÖRER • FÖRETAGSLEDARE • ARKITEKTER • INKÖPARE • TEKNIKER • TEKNISKA CHEFER • LJUSDESIGNERS • SÄKERHETSKONSULTER

Kolla in statistiken för Elmässan Stockholm 2019

0
företag ställde ut på mässan
0
personer besökte mässan
0 %
av utställarna säger att Elmässan är viktig eller mycket viktigt för affärerna
0 %
av besökarna påverkar inköp

Alltid på Elmässan

Tidseffektivt

Elmässan anordnas under två  dagar vilket ger maximal återbäring på din på kortast möjliga tid, det sparar både pengar och dyrbar tid som tas från normal verksamhet.

Maximal synlighet

Bygg och stärk ditt varumärke genom att delta på branschens självklara mötesplats. Du får synlighet före, under och efter mässan.

Mätbar ROI

Via våra tekniska lösningar ser du enkelt hur mycket du fick ut av ditt deltagande på Elmässan genom mätbara leads. Enkelt och vettigt!

Bara potentiella kunder

Genom att arrangera en B2B-mässa garanterar vi kvalité på vår mötesplats. Varje besökare är en potentiell kund till ditt företag.

Låter det intressant?

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig och dina affärer? Eller är du intresserad av vilka andra som ställer ut?
Läs mer eller kontakta oss nedan!

Scroll to Top