Varför besöka?

Därför ska du komma till oss!

Produkter i fokus

Elmässan är den överlägset bästa plattformen för att hitta nya produkter som förenklar ditt arbetssätt. Här kan du ogenerat testa, klämma och känna på de allra senaste innovationerna innan du gör ditt köp. Dessutom kan du ge direkt feedback kring produkter och tjänster direkt till tillverkaren, vilket gör att du kan vara med och påverka framtagningen av nya produkter som förenklar din vardag!

Tänk nytt

Utveckling, kompetens, omvärldsbevakning och hela tiden leverans. Det är höga krav i dagens samhälle. Dessutom vill slutkunden att du gör ditt jobb snabbt, enkelt, utan att kosta för mycket och med hållbarhet i fokus. Varför valde du den strömbrytaren? Är inte det dyrare? Mer ekonomiskt på sikt, men jag vill ha det billigaste. Kanske brottas du med att folk ifrågasätter vad du gör. Få svaren på frågorna, och vinn varje argument framöver – vi har alla svaren på de jobbiga frågorna, och hur du ska utmana slutkunden att tänka annorlunda.

Ha roligt!

Elmässans värdeord är gemenskap, kunskap, glädje och utveckling. Detta genomsyrar hela vår mötesplats och är något du alltid kan förvänta dig på plats. Vi berör viktiga ämnen, det görs miljonaffärer på mässgolvet och vi samlar de allra flesta yrkesverksamma i branschen. Men det är också viktigt att ha roligt tillsammans med sina kollegor i branschen, något vi hoppas att du kan ha hos oss! För att hjälpa till på traven anordnar vi mingel, har inspirationsföreläsningar och roliga aktiviteter i montrarna.

Kompetensutveckling

Som verksam i elbranschen har du ett av Sveriges viktigaste yrken. Det ställer också höga krav på dig i din yrkesroll. Att hela tiden jonglera med nya standarder, säkerhet, lagar och regler är inte helt enkelt och att hitta tid för

På scenen

Vi har som vanligt ett seminarieprogram fyllt till bredden med föreläsningar skräddarsydda för dig. De senaste trenderna, nya standarder, nyheter inom belysning och massor av annan inspiration är något vi kommer att ta del av på två olika scener. Dessutom är hela programmet kostnadsfritt för dig som arbetar inom branschen! Hur bra?

Generera mer pengar i plånboken

Affärerna är det absolut viktigaste med mässan. Vi vill att du som besöker oss ska tjäna mer pengar, och bli mer framgångsrik inom ditt yrke. Vi har samlat alla möjliga hjälpmedel för dig att generera mer affärer till ditt företag. Det gör du via kompetensutveckling, ett starkt nätverk och rätt produkter för att utföra ditt arbete så enkelt, effektivt och miljösmart som möjligt. Allt det, och mycket mer hittar du hos våra varumärken på plats.

Kolla in statistiken för Elmässan Stockholm 2019

Klicka på bildena nedan för att se fullständig statistik från både utställare och besökare!

Utställarstatistik

Besökarstatistik

Senast vi sågs på Elmässan i Kista såg det ut såhär:

INSPIRATION • PRODUKTNYHETER • STANDARDER • LAGAR • REGLER • TEKNIK • NÄTVERKANDE • SMART BELYSNING • SMARTA FASTIGHETER • DIGITALISERING

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top