Därför ska du komma till oss!

Du är en del av Sveriges viktigaste brasch. Därför vill vi bjuda in dig till vi två effektiva dagar med produktnyheter, innovationer och seminarier.
Allt detta för att du ska kunna vara med i utvecklingen och uppdatera dig på vad som händer i branschen. 

Solenergi i fokus

På Elmässan i höst förvaltar vi det stora intresset för solenergi och dess betydelse för elbranschen. Vi hälsar dig som besökare varmt välkommen till en halvdag, helt dedikerad kring ämnet i samarbete med Svensk Solenergi.

Här kan du lyssna på tekniska experter som ger dig kunskap och verktyg för att möta de krav som ställs på dig som är verksam i branschen. Allt för att underlätta i bryggan mot privatpersoner och fastighetsägare som vill investera i teknologin.

Observera att halvdagen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Det är begränsat antal platser.

områden

Produkter i fokus

Elmässan är den överlägset bästa plattformen för att hitta nya produkter som förenklar ditt arbetssätt. Här kan du ogenerat testa, klämma och känna på de allra senaste innovationerna innan du gör ditt köp. Dessutom kan du ge direkt feedback kring produkter och tjänster direkt till tillverkaren, vilket gör att du kan vara med och påverka framtagningen av nya produkter som förenklar din vardag!

säljleads

Generera mer pengar i plånboken

Affärerna är det absolut viktigaste med mässan. Vi vill att du som besöker oss ska tjäna mer pengar, och bli mer framgångsrik inom ditt yrke. Vi har samlat alla möjliga hjälpmedel för dig att generera mer affärer till ditt företag. Det gör du via kompetensutveckling, ett starkt nätverk och rätt produkter för att utföra ditt arbete så enkelt, effektivt och miljösmart som möjligt. Allt det, och mycket mer hittar du hos våra varumärken på plats.

Tänk nytt

Det är höga krav i dagens samhälle. Dessutom vill slutkunden att du gör ditt jobb snabbt, enkelt, utan att kosta för mycket och med hållbarhet i fokus. Varför valde du den strömbrytaren? Är inte det dyrare? Mer ekonomiskt på sikt, men jag vill ha det billigaste. Kanske brottas du med att folk ifrågasätter vad du gör. Få svaren på frågorna, och vinn varje argument framöver – vi har svaren på de jobbiga frågorna, och hur du ska utmana slutkunden att tänka annorlunda.

På scenen

Vi har som vanligt ett seminarieprogram fyllt till bredden med föreläsningar skräddarsydda för dig. De senaste trenderna, nya standarder, nyheter inom belysning och massor av annan inspiration är något vi kommer att ta del av på två olika scener. Dessutom är hela programmet kostnadsfritt för dig som arbetar inom branschen! Hur bra?

Kompetensutveckling

Som verksam i elbranschen har du ett av Sveriges viktigaste yrken. Det ställer också höga krav på dig i din yrkesroll. Att hela tiden jonglera med nya standarder, säkerhet, lagar och regler är inte helt enkelt och att hitta tid för

Ha roligt!

Våra värdeord är gemenskap, kunskap, glädje och utveckling. Detta genomsyrar hela vår mötesplats och är något du alltid kan förvänta dig på plats. Vi berör viktiga ämnen, det görs miljonaffärer på mässgolvet. Men det är också viktigt att ha roligt tillsammans med sina kollegor i branschen, något vi hoppas att du kan ha hos oss!

Scroll to Top