Affärsarenan med fokus på produktnyheter inom installation, belysning och fiber.

Välkommen till Elmässan, årets stora event för el-och belysningsbranschen! Vi har arrangerats på Kistamässan, Stockholm sedan 2004 och är idag en självklar knytpunkt för tusentals elektriker, installatörer, projektledare, fastighetsägare och många fler. 

Vill du upptäcka de senaste produktnyheterna inom installation, belysning och fiber? Då har du kommit rätt. I hallen ställer Sveriges främsta leverantörer ut och ger dig lösningarna på hur du effektiviserar ditt arbete till max.

Varje år har vi dessutom ett fullspäckat seminarieprogram på två scener där du får öka din kunskap och kompetens kring nya regler, lagar och standarder. Helt kostnadsfritt!

Utställare med besökare
Racingsimulator

Vad händer på Elmässan?

På Elmässan händer mycket! Hundratals utställare, ett fullt seminarieprogram, tävlingar och halvdagskonferenser, och mycket mer…

Utställare på Elmässan

Vill du ställa ut?

Har du produkterna och innovationerna som branschen behöver? Välkommen att kontakta oss för att sy ihop ditt monterpaket på Elmässan!

Smart Badge

Vi är ett smart event

Du som besökare kan samla på dig information om montrarna du besöker genom att blippa ditt besökarkort mot deras läsare. Smart och effektivt!

Bild från mässa

Vi finns även i Malmö!

Elmässan i Malmö går av stapeln på Malmömässan vartannat år. Den har arrangerats sen 2012 och är en unik mötesplats då den går pararellt med sin systermässa FastighetsMässan. Tillsammans bildas en större mötesplats med tydliga synergier inom områden som solenergi, laddning och belysning.

Vill du veta mer om Elmässan i Malmö? Kolla in hemsidan.

Scroll to Top