Brother
Brother

Brother

Om oss

Brother grundades ursprungligen för över 100 år sedan i Nagoya, Japan. Det nordiska bolaget Brother Nordic A/S grundades 2011 och är en del av Brother International Ltd. Det nordiska huvudkontoret ligger i Köpenhamn med filialer i Göteborg, Oslo, Helsingfors och Riga.

Idag omfattar produktsortimentet skrivare, multifunktionsskrivare, skanners, märkmaskiner, etikettskrivare och mobila skrivare samt Brothers originalförbrukning och tillbehör.

Kunden står alltid i fokus och Brother strävar efter att vara ”at your side”, varje steg på vägen. Brother kombinerar en mångsidig produktportfölj med personlig service, support på lokalt språk och helhetslösningar anpassade efter varje kunds behov.

Brother´s hållbara märkmaskiner är ett givet komplement i varje elektrikers vardag. Ledningar, kablar och andra komponenter kan snabbt och enkelt märkas med Brothers’ P-touch märkmaskiner. Skriv även ut trådlöst från din smartphone med vår dedikerade ”Brother Pro Label Tool” app.

Brother P-touch Pro-tape är ett utbud av tape framtaget för att vara den optimala lösningen för långsiktig märkning, även under de tuffaste förhållanden, särskilt på texturerade ytor.
I oberoende laboratorietester visade Brother Tape med stark vidhäftning 3 gånger mer styrka på texturerade ytor än standardtape i genomsnitt.
Brothers nya krympslang erbjuder ett krympförhållande på 3:1 och finns nu även som svart på gul. Utöver krympslang erbjuder Brother ett stort utbud av Pro-tape med allt ifrån flaggtape till stenciltape och tape med extra stark vidhäftning. Utforska hela vårt sortiment med märkmaskiner och Pro tape och välj rätt utrustning för jobbet!

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top