Ecolux AB

Ecolux förser miljöer där människor arbetar, med belysningslösningar och armaturer som ger ett så bra ljus att det ökar välbefinnandet och prestationsförmågan. Företagets huvudkontor och montageanläggning ligger i Åstorp strax utanför Helsingborg. Lösningar och produkter marknadsförs genom en rikstäckande försäljningsorganisation. Ecolux ingår i Thinkway-koncernen.

Konstruktör av belysningsarmaturer

Konstruktör av belysningsarmaturer

Om tjänsten
Ecolux fortsätter satsa framåt och söker nu fler konstruktörer. Du kommer ha ett nära samarbete med de andra konstruktörerna i teamet men även med inköp, sälj och marknad.
Detta är en omväxlande roll där du inledningsvis får stötta dina kollegor i en stor variation av uppgifter för att ta dig mot mer självständighet och ansvara och driva egna utvecklingsprojekt till vår produktportfölj.

Arbetsuppgifter
Agera teknisk specialist och support internt till kollegor inom bland annat sälj, inköp och produktion i produktrelaterade frågor.
Underhåll av produkter och dokumentation.
Säkerställa korrekta ritningar, både 2D-ritningar och 3D-modellering, samt övrigt produktunderlag till produktionen samt uppdatera detta vid produktunderhåll och produktutveckling. Ta fram kundanpassade lösningar av befintliga produkter. Verifiering och testning i labb av produkt.

Mer information finns på vår hemsida:
https://www.ecolux.se/kontakta-oss/lediga-tjanster/

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top