Plats:

Kistamässan

Datum:

18-19 oktober 2023

Volution Sweden AB
Volution Sweden AB

Volution Sweden AB

Om oss

Volution Sweden AB är Nordens marknadsledande producent av ventilationsprodukter för hemmet.
Med vår starka portfölj av varumärken som Fresh, Pax och Klimatfabriken finns vi närvarande i bostadens alla rum, med målet att skapa en sund och hållbar inomhusmiljö i ditt hem. Volution Sweden AB har geografisk spridning i Europa, Asien samt Nord- och Sydamerika, med huvudkontor i Växjö.

Fresh är ett svenskt varumärke som producerar ventilationsprodukter för hemmet. Vårt mål är att skapa en god inomhusmiljö för människor över hela världen. Fresh är grundat och fortfarande verksamt i Småland. Hos oss blir idéer till verklighet! Med småländsk klurighet utvecklar, designar och tillverkar vi våra produkter med fokus på kvalitet och lång livslängd.
Fresh.se

Pax är ett svenskt varumärke som producerar värme- och ventilationsprodukter. Vi skapar en hållbar, modern och hälsosam miljö i hemmet.
Pax är grundat och fortfarande verksamt i Södermanland. Hos oss designar, producerar samt monterar vi våra produkter och ställer alltid höga krav på kvalitet. Pax skapar innovativa lösningar med både design och funktion i åtanke.
Pax.se

Klimatfabriken bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av kvalitetsprodukter avsedda att främja och förbättra inomhusklimatet vad gäller ventilation, värme och energibesparing. Klimatfabriken är beläget i Hälleforsnäs.
Klimatfabriken.se

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top