Ett lysande samarbete. ChargeNode + ateljé Lyktan
ChargeNode

Ett lysande samarbete. ChargeNode + ateljé Lyktan

Tillsammans har vi utvecklat en kombination av smart elbilsladdning och belysning som skapar bekymmersfria och trygga ladd- och parkeringsplatser.

Dela :

Facebook
Twitter
LinkedIn

En svensk produkt
När den västsvenska utvecklaren av elbilsladdning ChargeNode skulle ta fram en ny laddlösning med belysning vände man sig söderut till ateljé Lyktan, välkända för att ständigt utveckla nya former av armaturer.

Den nya belysningspollaren är utvecklad för vårt nordiska klimat, ett pulverlackerat hölje av återvunnen aluminium står emot väder och vind och ger samtidigt ett lågt koldioxidavtryck. Dessutom är pollaren utvecklad och tillverkad i Sverige. Ett Gore Tex membran garanterar en perfekt ljusbild oavsett väder. Den symmetriskt rundstrålande ljusbilden skapar en välkomnande och trygg parkeringsmiljö.

Varje pollare har två alternativt fyra ladduttag. Laddning, debitering och support hanteras av ChargeNodes ladd- och betaltjänst. Anläggningsägaren kan enkelt administrera sina användare, priser och eventuella rabatter och ha koll på laddningsstatistiken (mängd laddning kWh, laddnings sessioner, mm). Här övervakar vi också driften och säkrar upptiden på laddanläggningen.

Samarbetet har lett till en elbilsladdning som kombinerar stilren design med funktion. Lång livslängd kombinerat med ny laddteknik som kräver lägre effektuttag, då är totalkostnaden svårslagen.

Att utveckla komplexa lösningar för elbilsladdning är väsentligt för en hållbar framtid. Men också här och nu för tillgänglighet, service och inte minst trygghet.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top