Vill du vara med i mässhallen 2024?

Elmässan Stockholm är en väletablerad mötesplats som samlat el-och belysningsbranschen sedan 2004. Det innebär att vi fyller 20 år nu när vi arrangerar mässan den 16-17 oktober. Du hänger väl med på jubileumsåret?

På Elmässan sätter vi fokus på produktnyheter och låter dina nyheter och lanseringar stå i rampljuset. Här träffar du nyfikna och köpsugna beslutsfattare som letar efter nya verktyg att förenkla och effektivisera deras arbete. Sitter du på svaret?

Under två dagar ger vi dig möten med kvalitativa besökare, goda förusättningar för nätverkan och ett komplett monterpaket som står redo när du anländer. Allt i ett kompakt och effektivt format.

Är du intresserad? Tveka inte att kontakta oss!

utställare med besökare
0

besökte Elmässan Stockholm 2023

0 %

av besökarna påverkar eller fattar beslut om inköp

0 %

av besökarna ser Elmässan som en viktig mötesplats för deras affärsverksamhet

0 %

Av utställarna svarade att de vill ställa ut nästa gång

Möten med
beslutsfattare

Elmässan är en affärsdriven mötesplats med fokus på produktnyheter. Träffa köpsugna beslutsfattare från hela branschen. Inköpare, tekniska chefer, elektriker, installatörer och projektledare är våra vanligaste besökargrupper.

16-17 oktober

2024

Kistamässan

Enkla monterpaket

När du ställer ut på Elmässan ger vi dig ett komplett och hållbart monterpaket där det ingår el, bord, stolar, städning och mer. Allt för att du ska kunna fokusera på det viktiga – att göra affärer!

Effektiv leadshantering

Att hitta nya kunder och vårda gamla relationer ska inte vara krånligt. Våra smarta system för leadshantering gör att du kan få goda affärsunderlag, smidigt och effektivt. Allt är tillgängligt digitalt och redo för ditt efterarbete när du kommer hem.

Vem träffar du på plats?

Till Elmässan kommer en rad titlar som är där för att se dina produkter och förstå hur det kan förenkla deras vardag. Våra vanligaste besökare är:

Spana in hallkartan!

Vår standardmonter är den vanligaste monterlösningen på mässgolvet.
Här kan du välja på storlekar mellan 4 kvm upp till 36 kvm.

Detta ingår:
Golvyta, Vita väggar, matta, 1 eluttag 230 V,
1 spotlight per 4 kvm,2 stolar, 1 bord, städning.

Låter ett deltagande på mässan intressant?

Nu är din alldeles egna monterplats inte långt borta! Kontakta någon av oss för att se hur vi kan skräddarsy ditt deltagande på Elmässan, hela Sveriges affärsarena för el-och belysningsbranschen.

Caroline Larsson
Caroline
Larsson
Senior Sales Executive
Scroll to Top