Elmässan – ett smart event

Bild smart badge
Skanna utställarnas läsare för att byta kontaktuppgifter med varandra.

Elmässan – ett smart event

Knyt nya kontakter och samla leads enkelt och effektivt med våra digitala verktyg.

På Elmässan är det lättare än någonsin att skapa och uppdatera sitt kontaktnät. Med hjälp av vår smart badge-teknologi får du möjlighet att använda din besökarbricka som ett digitalt visitkort. Smart, enkelt och miljövänligt!

För besökare
När du besöker mässan får du ett besökarkort att hänga runt halsen. Den innehåller ett chip som gör att du kan skanna utställarnas smart badge-läsare i deras montrar. Efter mässan får du ett sammanfattande mail med alla utställare du skannat och du kan följa upp dina nya kontakter.

För utställare
Är du utställare hos oss får du i din monter en smart-badge läsare. Den kan du fylla med all information som du anser nödvändig. Produkter, nyheter, kontaktuppgifter m.m. När besökarna intresserar sig för din monter kan de skanna läsaren och ni byter då kontaktuppgifter med varandra.

Efter mässan får du tillgång till alla dina nya leads och kan följa upp kontakterna.

Välkommen att uttöka ditt kontaktnät på Elmässan den 16-17 oktober 2024!

Bild smart badge2
En smart badge-läsare.
Scroll to Top