Flux AB

Flux AB

Om oss

Produkter och kunnande som inspirerar!

Hos Flux är valet ditt! Vi har samlat mycket av det bästa Sverige och Europa har att erbjuda inom belysning och våra säljare är alltid redo att hjälpa dig att hitta det rätta för just dina behov.

Vi har en egen tillverkning strax utanför Stockholm där vi producerar armaturer för LED. Här kombinerar vi designkunnande och miljöhänsyn med avancerad produktionsteknik. Idag står den egna tillverkningen för omkring 65% av omsättningen.
NÄRPRODUCERAT LJUS är en devis som vi är rejält stolta över!

Under 2023 har vi storsatsat på ÅTERBRUK i vår egen fabrik och detta blir också ett av våra fokus på årets mässa.

Som komplement till vår egen produktion samarbetar vi med en rad ledande europeiska armaturproducenter av allt från miljöarmaturer till gatubelysning.
Denna produktmix gör Flux AB till en av Sveriges större aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Våra stora varumärken är Eclatec, Tehomet, Osmont, Neko, Rovasi, Petridis, Pracht och Next.

Vi är 24 personer på huvudkontoret och fabriken i Täby. Vi arbetar snabbt och flexibelt, både i det stora och i det lilla projektet, såväl interiört som exteriört. Tack vare vårt breda sortiment har vi erfarenhet av mycket skilda belysnings-tillämpningar, allt från skrivbordet till motorvägen.

De personer vi har mest kontakt med är ljusdesigners, belysningskonsulter, elkonsulter, arkitekter och stads/infraplanerare. Duktiga och krävande samarbetsparter som bara nöjer sig med det bästa.

Och varmt välkommen in till vår monter D:01!

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top