Nelco Contact

Nelco Contact

Om oss

Nelco har med sitt breda produktsortiment och effektiva logistik blivit ett av Norra Europas ledande företag inom kontaktering och kabelhantering.

Nelco tillverkar och lagerhåller ett mycket konkurrenskraftigt program av elkomponenter, installationsmaterial, kabel och verktyg för elektriska installationer. Kombinationen av egna och externa marknadsledande varumärken ger ett sortiment med både djup och bredd. Vi representerar tillverkare och leverantörer som är världsledande inom sina produktområden och vi tillhandahåller kvalitets- och prisnivåer för alla önskemål. Med ca 20 000 lagerförda artiklar kan vi möta våra kunders höga krav på mångfald när det gäller design, funktion, kvalitet och kostnad.

Nelco levererar till ledande el- & elektronikgrossister, återförsäljare och tillverkande industrier, OEM. Såväl nationellt som internationellt.

Huvudkontor med produktion, produktutveckling, testanläggning, showroom och lager är strategiskt beläget i Arlandastad, 5 minuter från Arlanda Airport och 25 minuter från Stockholm city.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top