Spelsberg AB

Spelsberg AB

Om oss

Innovation möter tradition – Spelsberg i 118 år

När du litar på Spelsberg, litar du på det bästa. Här hittar du kapslingskompetens kombinerad med mer än ett sekels erfarenhet.

Spelsberg är marknadsledande inom elindustrin, med 118 års erfarenhet inom elinstallation och kapslingsteknik.

Den höga innovativa kapaciteten i det här familjeföretaget har resulterat i många patent och ger lösningar som är snabba och lätta att installera, och som imponerar tack vare sin långa livslängd och underhållslätthet. Utvecklarna har inte bara ett öga på den senaste standarden, utan också på nya marknader och trender inom energi och byggteknik.

Resultatet är produkter och system som alltid ligger steget före, och det imponerar på grund av de smarta detaljerna och det överkomliga priset. Vi ställer ständigt upp nya standarder, särskilt med hänsyn till säkerheten. Förr var det nya produkter som brandsäkra WKE-kopplingsdosor med hög funktionsförmåga eller halogenfria kopplingsdosor i den röda serien som gjorde att Spelsberg stod i främsta rummet när det gällde innovation och som drev utvecklingen framåt inom installationsteknik.

Företaget handlar över hela världen via egna dotterbolag och distributionspartner, och tillverkar sina produkter på ett konsekvent sätt i Tyskland och sysselsätter totalt cirka 600 anställda på olika platser och i dotterbolagen.

För närvarande omfattar det sortiment som erbjuds drygt 5 000 tillgängliga produkter, däribland kopplingsdosor, Normkapslingar, kapslingar med radplintar, mät- och industrikapslingar.

Kunder uppskattar också Spelsberg som expertkonsult för krävande frågor som rör kapslingar. Spelsberg samlar alla nödvändiga kunskaper under ett tak och utför alla de olika stegen, från prototyp och individuell anpassning, till och med till elektronisk utveckling och montering av kundspecifika kompletta system.

Nyheter

GEOS

GEOS

GEOS – Industri- och utomhuskapslingar Högkvalitativa material och en ny konstruktion gör att GEOS-serien är mycket lämplig för framförallt industri och utomhusbruk. Högkvalitativ polykarbonat garanterar hög väderbeständighet och det nya patenterade ’’Dra

Läs mer »
BCS

BCS

Cykelladdningsstation, svart, Lockskruvar med specialhuvud, Ledningsinföringar, 1 x M25 i golvet, 1 x M25 undre hussida, 1 x ventilationsplugg M20, färdigkopplad på plint Wago 221 (L1/L2/L3/N/PE)

Läs mer »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top